Ελληνική εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής συμβάλλει στην ολιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων του μυοσκελετικού συστήματος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ελληνική εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής συμβάλλει στην ολιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων του μυοσκελετικού συστήματος
Τα συμπληρώματα διατροφής αποτελούν μια αγορά με αξία πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ και μια ελληνική εταιρεία δίνει το «παρών» και διεκδικεί το μερίδιο που της αναλογεί.

Τα συμπληρώματα διατροφής αποτελούν μια αγορά με αξία πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ και μια ελληνική εταιρεία δίνει το «παρών» και διεκδικεί το μερίδιο που της αναλογεί.

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι ο κλάδος, χωρίς υπερβολή, γνωρίζει πρωτοφανή ανάπτυξη και εκτιμάται ότι έως το 2028, θα διπλασιαστεί σχεδόν σε μέγεθος. Σε αυτό μάλιστα συνηγορεί ότι για το 2023 η κατανάλωση συμπληρωμάτων διατροφής έχει σημαντική θέση στις τάσεις και προτιμήσεις του κοινού.

Στην ελληνική αγορά μεταξύ των ηγετών του κλάδου βρίσκεται η Total Health Solutions, η οποία δραστηριοποιείται στη διάθεση συμπληρωμάτων διατροφής μέσω ενός μεγάλου αριθμού φυσικών και online φαρμακείων σε όλη τη χώρα. Στο πορτοφόλιο της ανήκουν τα εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής Collagen Proactive, Kinisis Progen και Neural Plactive.

Όλα ξεκίνησαν από τον ιδρυτή και εμπνευστή της εταιρίας, Γιώργο Τριανταφύλλου, ο οποίος κατέχει πτυχίο Χημικού Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο του Surrey και μεταπτυχιακό στις Προηγμένες εφαρμογές στη Χημική Μηχανική στο Imperial College του Λονδίνου. Με έντονο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις γύρω από τον τομέα της υγείας και καθοδηγούμενος από την έμφυτη κλίση του στο επιχειρείν, επέλεξε να δοκιμάσει τις δικές του δυνάμεις στον επιχειρηματικό στίβο, όπως σχολιάζουν όσοι γνωρίζουν την πορεία του. Οι αξίες και το όραμα του Γιώργου Τριανταφύλλου, που βλέπει την εταιρία να αναπτύσσεται σημαντικά τα τελευταία χρόνια, είναι η ειλικρίνεια και ο σεβασμός προς τον άνθρωπο δίνοντας λύσεις που συνεισφέρουν στην ευζωία του.

Η Total Health Solutions διαθέτει επιστημονικά τεκμηριωμένα, ασφαλή και αποδεδειγμένα αποτελεσματικά προϊόντα που συνδράμουν στην αποκατάσταση της βέλτιστης δυνατής υγείας του οργανισμού για αυτό επιλέγει να συνεργάζεται με ηγέτιδες εταιρίες στον χώρο της υγείας. Το όφελος για τον ασθενή/καταναλωτή θα είναι να επιστρέψει σε μια καθημερινότητα με τις δραστηριότητες που θέλει, με καλή ψυχολογία και όψη που εκπέμπει υγεία και ομορφιά, καθώς θα είναι απαλλαγμένος από πόνους και άλλους σωματικούς περιορισμούς.

Το Kinisis Progen είναι από τα προϊόντα της εταιρίας που σημειώνουν σημαντικές πωλήσεις καθώς συμβάλλει στην ολιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων του μυοσκελετικού συστήματος δηλαδή στις αρθρώσεις, στους μυς, στους τένοντες και στους συνδέσμους του ανθρώπινου σώματος.

Ασθενείς με προσβολές - βλάβες του μυοσκελετικού συστήματος που μπορεί να οφείλονται σε ατυχήματα ή καταπονήσεις λόγω αθλητικών δραστηριοτήτων ή επαγγελματικής ενασχόλησης ή σε εκφύλιση, λόγω της γήρανσης, είναι αυτοί που «εμπιστεύονται» το συγκεκριμένο καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής. Το Kinisis Prοgen, αξιολογημένο σε κλινικές μελέτες, προσφέρει ολιστική αντιμετώπιση στα προβλήματα του μυοσκελετικού συστήματος, χάρη στη μοναδική σύνθεσή του, και βοηθά στην πρόληψη και ανάκαμψη του μυοσκελετικού συστήματος. Το Kinisis Progen είναι ιδανικό για και τραυματισμούς, μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, για ταχύτερη αποκατάσταση, για όσους αθλούνται, αλλά και ευρύτερα για όσα άτομα έχουν μια εξαντλητική καθημερινότητα που καταπονεί το σώμα τους και επηρεάζει το μυοσκελετικό σύστημα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider