Το εστιατόριο Nusret στην Μύκονο απασχόλησε την κοινή γνώμη για τους τζίρους εκατομμυρίων που έκανε, ειδικά τις εποχές που στο μαγαζί γινόταν τριπλό sitting, με τα τραπέζια δηλαδή να αλλάζουν πελάτες τρεις φορές από τις 8 μέχρι τις 2 τα μεσάνυχτα, σερβίροντας καθημερινά πάνω από 600 κουβέρ.
Όλα αυτά όμως φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν καθώς φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Ο ιδιοκτήτης Νουσρέτ Γκιοκτσέ εμφανίζεται πολύ απογοητευμένος με την πτώση της κίνησης στο εστιατόριό του, η οποία αγγίζει το 70% αφού τα κουβέρ έχουν μειωθεί στο ένα τρίτο σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Salt Bae κλείνει κι άλλο εστιατόριο αλλά η Μύκονος επιμένει
Ο Τούρκος σεφ ευελπιστεί ότι η χασούρα του εστιατορίου θα αντισταθμιστεί από το νέο κλαμπ που άνοιξε επεκτείνοντας την ήδη υπάρχουσα επιχείρησή του. Πρόκειται για το concept με τίτλο "Eating, Dancing" που συνδυάζει την εστίαση με την διασκέδαση σε δύο διαφορετικά επίπεδα.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gazzetta.gr