Twitter: Μόνο για συνδρομητές η πρόσβαση στο TweetDeck 

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Twitter: Μόνο για συνδρομητές η πρόσβαση στο TweetDeck 
«Σε 30 μέρες, οι χρήστες θα πρέπει να είναι πιστοποιημένοι (να έχουν γίνει συνδρομητές) προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο TweetDeck» ανέφερε η πλατφόρμα του Έλον Μασκ.

Νέες κινήσεις ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των συνδρομητών στο Twitter προωθεί η διοίκηση της αμερικανικής πλατφόρμας του Έλον Μασκ.

Όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, το Twitter θα δίνει πρόσβαση στην υπηρεσία του TweetDeck μόνο στους συνδρομητές, ξεκινώντας σε ένα μήνα.

«Λανσάρουμε μια νέα, βελτιωμένη έκδοση του TweetDeck. Σε 30 μέρες, οι χρήστες θα πρέπει να είναι πιστοποιημένοι (να έχουν γίνει συνδρομητές) προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο TweetDeck» ανέφερε το Twitter.

Αυτό σημαίνει πως πρόσβαση θα έχουν μόνο οι συνδρομητές του Twitter Blue, που πληρώνουν 8 δολάρια τον μήνα, μετέδωσε το MarketWatch.

Σημειώνεται πως το TweetDeck ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ πολλών χρηστών της πλατφόρμας.

Το TweetDeck έχασε μεγάλο μέρος της λειτουργικότητάς της κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αφού ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε περιορισμούς στον αριθμό των tweets που μπορούσαν να βλέπουν οι χρήστες κάθε μέρα, οδηγώντας σε αύξηση του αριθμού του Mastodon μέσα σε ένα 24ωρο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί από πυρά στη Φιλαδέλφεια - Συνελήφθη ύποπτος

Κίνα κατά ΔΟΑΕ: Καμία έκθεση δεν δίνει δικαίωμα στην Ιαπωνία για ρίψη ραδιενεργού νερού στη θάλασσα

gazzetta
gazzetta reader insider insider