Σε νέους προορισμούς επεκτείνεται η Welcome Pickups

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε νέους προορισμούς επεκτείνεται η Welcome Pickups
Στόχος οι 400 προορισμοί μέχρι το τέλος του 2024.

Σε πέντε νέους προορισμούς της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και της Αμερικής επεκτείνεται η Welcome Pickups, η νεοφυής επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο travel tech προσφέροντας μία ολιστική ταξιδιωτική εμπειρία στους πελάτες της.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, παρακινούμενη από την επιτυχημένη πορεία της στην Ευρώπη, εγκαινιάζει την δραστηριότητά της στην Αλβανία προσφέροντας πλέον τις premium υπηρεσίες μεταφοράς της στα Τίρανα. Παράλληλα, μετά και τα θετικά αποτελέσματα της επέκτασής της στο Μαυροβούνιο, εγκαινιάζει τη λειτουργία της πέρα από την Ποντγκόριτσα και στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο του Τιβάτ, το οποίο επισκέπτονται ετησίως πάνω από 1 εκατ. τουρίστες.

Επιπλέον, διευρύνει το αποτύπωμά της και σε Ασία και Αμερική, εγκαινιάζοντας τον τρίτο προορισμό της εταιρείας στην Ταϊλάνδη και συγκεκριμένα στην Τσιάνγκ Μάι, τη μεγαλύτερη πόλη στη Βόρεια Ταϊλάνδη και τον 4ο προορισμό της στο Μεξικό, στην Πόλη του Μεξικού. Σημειωτέον ότι η εταιρεία εξυπηρετεί ήδη τις πόλεις Κανκούν, Κάμπο Σαν Λούκας και Πουέρτο Βαγιάρτα. Και οι δύο νέοι προορισμοί είναι πολλά υποσχόμενοι, με το Τσιάνγκ Μάι να παρουσιάζει το πρώτο πεντάμηνο του 2023 πληρότητες της τάξης του 75% και την Πόλη του Μεξικού να υποδέχεται πέρυσι πάνω από 46,25 εκατ. επισκέπτες.

Τέλος, με ήδη εδραιωμένη παρουσία στο Κέιπ Τάουν και το Γιοχάνεσμπουργκ, η Welcome Pickups ξεκινά την δραστηριότητά της και σε 3ο προορισμό στη Νότια Αφρική, το Ντέρμπαν, το αεροδρόμιο του οποίου υποδέχεται ετησίως περί τα 2 εκατ. ταξιδιώτες.

Να θυμίσουμε ότι η ελληνική startup που ιδρύθηκε το 2015 στην Αθήνα από τον Αλέξανδρο Τρίμη και τον Σάββα Γεωργίου, δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο του travel tech μετατρέποντας τις απλές παραλαβές από το αεροδρόμιο σε ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Μέχρι σήμερα έχει επιτύχει να αποτελεί μια από τις εταιρείες μεταφορών με την υψηλότερη βαθμολογία παγκοσμίως, (4,9 στα 5 αστέρια στο TripAdvisor, στο Trustpilot και σε άλλες κορυφαίες πλατφόρμες αξιολόγησης) και έχει επεκταθεί σε 145 προορισμοί σε 67 χώρες - με τους 45 εξ αυτών να εγκαινιάζονται μόλις πέρυσι.

Μέχρι σήμερα μετρά με πάνω από 2.000 ταξιδιωτικούς συνεργάτες ενώ την εμπιστεύονται περισσότεροι από 1 εκατ. ταξιδιώτες ετησίως.

Στόχος για την συνέχεια, μετά και την νέα χρηματοδότηση ύψους 5,3 εκατ. ευρώ, που σήκωσε στο τέλος του προηγούμενου έτους, είναι οι προορισμοί να φτάσουν τους 400 μέχρι το τέλος του 2024.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Νέα συνεργασία μεταξύ Blueground και Welcome Pickups

Αυξάνονται οι εξαγορές ελληνικών startups από τεχνολογικούς κολοσσούς

Κερδίζουν έδαφος οι βιομηχανικές startup – Η χαρτογράφηση του κλάδου στην Ελλάδα και τα success stories

gazzetta
gazzetta reader insider insider