O Κώστας Μιχαηλίδης νέος CEO του ΤΧΣ

Θανάσης Κουκάκης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
O Κώστας Μιχαηλίδης νέος CEO του ΤΧΣ

Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης αναμένεται να δημοσιευθεί προσεχώς η τοποθέτηση του επενδυτικού τραπεζίτη Κώστα Μιχαηλίδη στη θέση του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Μετά την μη αποδοχή της θέσης από τον Βασίλη Κατσικιώτη η Επιτροπή Επιλογής (Selection Panel) κοινοποίησε στο ΤΧΣ και στο υπουργείο Οικονομικών την πρόταση της για την ανάληψη της θέσης από τον επιλαχόντα κ. Μιχαηλίδη.

Κατά κάποιες πληροφορίες έχει ήδη υπάρξει και επικοινωνία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον νέο CEO του ΤΧΣ για θέματα που άπτονται των νέων καθηκόντων του.

Το πλέον πιθανόν είναι ο κ. Μιχαηλίδης να παραστεί στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ στις 6 Δεκεμβρίου που θα συνεδριάσει σε πλήρη σύνθεση στην Αθήνα. Την ίδια ημέρα θα συνεδριάσει και το Selection Panel του ΤΧΣ χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ατζέντα των θεμάτων που θα το απασχολήσουν.

Ο κ. Μιχαηλίδης είναι σήμερα ανεξάρτητος σύμβουλος στρατηγικής στο Λονδίνο και επικουρεί επιχειρήσεις που επιδιώκουν διοικητική αναδιάρθρωση. Έως τον Οκτώβριο του 2015 εργαζόταν στην UBS και πριν ήταν στην Credit Suisse, στην Merrill Lynch, στην Salomon Brothers και στην ExxonMobil.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider