Salesforce: Άλμα για τη μετοχή μετά τα μεγέθη τριμήνου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Salesforce: Άλμα για τη μετοχή μετά τα μεγέθη τριμήνου
«Άλμα» άνω του 7% έκανε η μετοχή της Salesforce στις ηλεκτρονικές συναλλαγές της Wall Street λαμβάνοντας ώθηση από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων γ' τριμήνου τα οποία ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

«Άλμα» άνω του 7% έκανε η μετοχή της Salesforce στις ηλεκτρονικές συναλλαγές της Wall Street λαμβάνοντας ώθηση από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων γ' τριμήνου τα οποία ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Αναλυτικά η εταιρεία πώλησης λογισμικού cloud εμφάνισε:

-Προσαρμοσμένα κέρδη ύψους 2,11 δολ. ανά μετοχή, έναντι εκτιμήσεων για κέρδη 2,06 δολ. ανά μετοχή

-Έσοδα 8,72 δισ δολαρίων, έναντι 8,72 δισ. δολαρίων. Σημειώνεται ότι τα έσοδα είναι αυξημένα κατά 11% από το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, οπότε είχαν διαμορφωθεί στα 7,84 δισ. δολάρια.

Η μετοχή της Salesforce έχει ενισχυθεί κατά περισσότερο από 70% φέτος, υπεραποδίδοντας έναντι του Nasdaq ο οποίος έχει σημειώσει άνοδο 36%.

Η εταιρεία προβλέπει ότι τα έσοδά της στο δ' τρίμηνο χρήσης θα αυξηθούν κατά περίπου 10%, στα 9,18 έως 9,23 δισ. δολάρια. Οι αναλυτές τα τοποθετούν στα 9,21 δισ. δολάρια.

«Είχαμε άλλο ένα δυνατό τρίμηνο εφαρμογής του κερδοφόρου αναπτυξιακού σχεδίου που ξεκινήσαμε πέρυσι», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Salesforce, Marc Benioff.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider