«Γαλάζια Νύχτα» στον Πειραιά στις 31/5 - Ανοιχτά τα καταστήματα έως τις 11:00 το βράδυ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Γαλάζια Νύχτα» στον Πειραιά στις 31/5 - Ανοιχτά τα καταστήματα έως τις 11:00 το βράδυ
Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τις «Ημέρες Θάλασσας 2024» διοργανώνει, μεταξύ άλλων, «ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΥΧΤΑ» την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΪΟΥ, όπου τα καταστήματα της πόλης μας θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 11:00 το βράδυ με ελκυστικές προσφορές και γαλάζιες τιμές. 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τις «Ημέρες Θάλασσας 2024» διοργανώνει, μεταξύ άλλων, «ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΥΧΤΑ» την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΪΟΥ, όπου τα καταστήματα της πόλης μας θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 11:00 το βράδυ με ελκυστικές προσφορές και γαλάζιες τιμές.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, από νωρίς το απόγευμα διάφορες δράσεις θα εκτυλίσσονται στους εμπορικούς δρόμους της πόλης μας, ενώ κατά τη διάρκεια τους θα μοιράζονται δωροεπιταγές από καταστήματα του Πειραιά στους καταναλωτές.

«Κοινός στόχος μας είναι να τονώσουμε την τοπική μας αγορά και να προβάλλουμε την πόλη μας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους Πειραιώτες και επισκέπτες της!

Καλούμε τους καταναλωτές, να επισκεφθούν την πόλη και την αγορά του Πειραιά, να συμμετάσχουν στις δράσεις και εκδηλώσεις, που δίνουν μια ξεχωριστή, δημιουργική και ευχάριστη πνοή στην καθημερινότητά μας, να επωφεληθούν από τις μοναδικές προφορές των καταστημάτων και κυρίως να διασκεδάσουν!» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΔΕΗ blue – Visa: Νέα συνεργασία για τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων

Συνεργασία Alpha Bank και Skroutz για το Πρόγραμμα «Δόσεις για όλους»

Παρατείνεται η 2η φάση του διαγωνισμού διάθεσης του 20% της Αριάδνη Interconnection

gazzetta
gazzetta reader insider insider