Η Porsche αποκάλυψε την πρώτη υβριδική 911

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Porsche αποκάλυψε την πρώτη υβριδική 911
Την πρώτη υβριδική εκδοχή της εμβληματικής 911 αποκάλυψε η Porsche, με τιμή εκκίνησης τα 164.900 δολάρια.

Την πρώτη υβριδική εκδοχή της εμβληματικής 911 αποκάλυψε η Porsche, με τιμή εκκίνησης τα 164.900 δολάρια.

Η υβριδική 2025 911 Carrera GTS σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή για τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία σπορ οχημάτων, την ώρα που η προσοχή όλου του κλάδου στρέφεται στα ηλεκτρικά οχήματα και στα οικονομικά αποδοτικά καύσιμα.

Στελέχη της Porsche, που ελέγχεται από τον όμιλο Volkswagen, είπαν πως η 911 θα είναι θα είναι το τελευταίο μοντέλο του χαρτοφυλακίου που θα προσφέρει ένα πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο, εάν το κάνει ποτέ, σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί η αξιοζήλευτη δυναμική οδήγησης του οχήματος -κάτι που επιτυγχάνεται με το υβριδικό.

«Αναπτύξαμε και δοκιμάσαμε διάφορες ιδέες και προσεγγίσεις για να καταλήξουμε σε ένα υβριδικό σύστημα που ταιριάζει καλύτερα στην 911», ανέφερε ο Frank Moser, αντιπρόεδρος της Porsche για τις σειρές μοντέλων 911 και 718. «Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης που είναι καλά ενσωματωμένο στη γενική ιδέα και βελτιώνει σημαντικά την απόδοση».

Η νέα 911 Carrera GTS μπορεί να επιταχύνει από τα 0 στα 100 km/h σε 2,9 δευτερόλεπτα - 0,3 δευτερόλεπτα ταχύτερα από το προηγούμενο μη υβριδικό GTS μοντέλο και φτάνει τελική τα 312 km/h.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider