Abercrombie & Fitch: Το πιο κερδοφόρο α' τρίμηνο στην ιστορία της - Αύξηση 22% επί των πωλήσεων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Abercrombie & Fitch: Το πιο κερδοφόρο α' τρίμηνο στην ιστορία της - Αύξηση 22% επί των πωλήσεων
Το ισχυρότερο α' τρίμηνο στην ιστορία της, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Abercrombie & Fitch, συνεχίζοντας το κερδοφόρο σερί της.

Το ισχυρότερο α' τρίμηνο στην ιστορία της, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Abercrombie & Fitch, συνεχίζοντας το κερδοφόρο σερί της και ξεπερνώντας ακόμα μια φορά τις εκτιμήσεις των αναλυτών. Η εταιρεία κατέγραψε 22% αύξηση στις πωλήσεις σε ετήσια βάση, ενώ τα κέρδη σχεδόν επταπλασιάστηκαν, ξεπερνώντας κατά πολύ τις εκτιμήσεις.

Πιο αναλυτικά, τα κέρδη ανά μετοχή βρέθηκαν στα 2,14 δολάρια ανά μετοχή, έναντι των εκτιμήσεων της LSEG για 1,74 δολάρια ανά μετοχή.

Τα έσοδα της Abecrombie & Fitch διαμορφώθηκαν στα 1,02 δισ. δολάρια, από 963,3 εκατ. που αναμενόταν από την LSEG και τα 836 εκατ. δολάρια το αντίστοιχο διάστημα του 2023.

Παράλληλα, τα καθαρά κέρδη για το τρίμηνο που έληξε στις 4 Μαΐου ανήλθαν στα 113,9 εκατ. δολάρια, σε σχέση με 16,6 εκατ. δολάρια ή 32 σεντς ανά μετοχή το α' τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

«Η ανάπτυξη ήταν ευρεία σε όλες τις περιοχές και τα brands του ομίλου, με την Abercrombie να αναπτύσσεται 31% και την Hollister 12%», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Fran Horowitz. Πρόσθεσε ότι «περάσαμε με επιτυχία από τις εποχικές μεταβάσεις με σχετική ποικιλία και ελκυστικό μάρκετινγκ, αξιοποιώντας τις ευέλικτες δυνατότητες και οδηγήσαμε τις πωλήσεις πάνω από τις προσδοκίες μας».

Η μετοχή της Abercrombie & Fitch ενισχύεται πάνω από 18% στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η BHP αποσύρεται από την εξαγορά της Anglo American

Η ConocoPhilips αποκτά τη Marathon Oil σε ένα deal 17 δισ. δολαρίων

gazzetta
gazzetta reader insider insider