Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας: Το δεύτερο φθηνότερο πράσινο τιμολόγιο για τον Ιούνιο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας: Το δεύτερο φθηνότερο πράσινο τιμολόγιο για τον Ιούνιο
Tο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, θυγατρική της ΔΕΠΑ Εμπορίας, απορροφά το μεγαλύτερο μέρος των αυξήσεων στη χονδρική τιμή του ρεύματος.

Ένα από τα πιο οικονομικά πράσινα τιμολόγια για τον Ιούνιο, προφέρει το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας. Ειδικά αυτό τον μήνα οπότε και σημειώθηκαν πολύ σημαντικές αυξήσεις στο κόστος χονδρικής, η εταιρεία απορρόφησε το μεγαλύτερο μέρος των αυξήσεων και ανακοίνωσε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή στο πράσινο τιμολόγιο.

Συγκεκριμένα, με 12,854 λεπτά την κιλοβατώρα, το Φυσικό Αέριο προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς για τον τρέχοντα μήνα, σε απόσταση αναπνοής από τον δεσπόζοντα προμηθευτή (11,9 λεπτά/κιλοβατώρα), και με μεγάλη διαφορά από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Σε αντίθεση με το Φυσικό Αέριο, οι περισσότεροι πάροχοι μεταφέρουν και με το παραπάνω στους πελάτες τους τη μεγάλη ανατίμηση (35% κατά μ.ο.) στη χονδρική τιμή του ρεύματος τον περασμένο μήνα, ανακοινώνοντας αυξήσεις έως και 70%). Συγκεκριμένα:

  • ΕΛΙΝ - 14,85 λεπτά/κιλοβατώρα (αύξηση 56% σε σχέση με τον Μάιο),
  • Elpedison - 17,98 λεπτά/ κιλοβατώρα (αύξηση 70%),
  • NRG - 15,952 λεπτά/ κιλοβατώρα, Αύξηση 46%)
  • ΖΕΝΙΘ - 16,927 λεπτά την κιλοβατώρα (Αύξηση 65%)
  • Ήρωνας - 16,33 λεπτά/κιλοβατώρα (αύξηση 61%),
  • Protergia - 16,42 λεπτά/κιλοβατώρα (αύξηση 55%).

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, μέλος του Ομίλου ΔΕΠΑ εμπορίας εφαρμόζει διαχρονικά μια πολιτική χαμηλών τιμών, προστατεύοντας τους πελάτες του από τις έντονες διακυμάνσεις στη χρηματιστηριακή τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό τους. Το 2023 προσέφερε τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς στο ρεύμα, μεσοσταθμικά, και το ίδιο συνεχίζει και στο 2024.

Με αφετηρία τις σταθερά χαμηλές τιμές και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, το Φυσικό Αέριο είναι σήμερα η πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία ενέργειας, έχοντας στο πελατολόγιό του περισσότερα από 600 χιλιάδες νοικοκυριά, 20 χιλιάδες επαγγελματίες, 1250 δημόσια κτήρια και 450 μεγάλους βιομηχανικούς καταναλωτές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider