Ανατροπή στη συνδρομητική: Cosmote TV – Nova προχωρούν στην από κοινού διάθεση αθλητικού περιεχομένου

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανατροπή στη συνδρομητική: Cosmote TV – Nova προχωρούν στην από κοινού διάθεση αθλητικού περιεχομένου
Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Σε διαπραγματεύσεις για την από κοινού διάθεση των αθλητικών τους καναλιών βρίσκονται οι δυο μεγάλοι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, Cosmote TV και Nova. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και η συμφωνία αμοιβαίας διάθεσης των αθλητικών τους καναλιών αναμένεται να υπογραφεί σύντομα.

Επί της ουσίας δηλαδή τα Nova Sports θα ενταχθούν στο μενού της Cosmote TV και αντίστοιχα τα αθλητικά κανάλια της Cosmote θα ενταχθούν στο μενού της EON TV.

Με τη σύναψη συμφωνίας, η Cosmote TV θα μπορεί να προσφέρει νέα, βελτιωμένα πακέτα συνδρομητικής τηλεόρασης στους πελάτες της, που θα περιλαμβάνουν περισσότερο αθλητικό περιεχόμενο με μία μόνο συνδρομή και σε πολύ ελκυστική τιμή. Αντίστοιχα αναμένεται να αναδιαμορφωθούν και τα πακέτα της Nova.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στις συζητήσεις, με τον τρόπο αυτό θα γίνει κι ένα ουσιαστικό βήμα για την καταπολέμηση της πειρατείας, η οποία στρεβλώνει την αγορά απειλώντας την οικονομική επιβίωση των παρόχων συνδρομητικής τηλεόρασης.

Κι αυτό γιατί οι Cosmote TV και Nova που μοιράζονται σήμερα το αθλητικό περιεχόμενο θα δίνουν την ευκαιρία στους συνδρομητές να παρακολουθούν το σύνολο των κρίσιμων αγώνων και άλλων αθλητικών γεγονότων.

Η εν λόγω συμφωνία ωστόσο θα μπορούσε να ανατρέψει τις ισορροπίες καθώς μέχρι σήμερα το αθλητικό περιεχόμενο αποτελεί το βασικότερο εμπορικό όπλο της συνδρομητικής τηλεόρασης, προσελκύοντας ένα μεγάλο κομμάτι των συνδρομητών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οι επενδύσεις «μαμούθ» στη ναυτιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη – Οι τελευταίες κινήσεις του εφοπλιστή 

Έρχεται παρέμβαση στις τιμές του ρεύματος - Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider