Η Boeing έκλεισε deal πώλησης 50 αεροσκαφών στην Korean Air και ως 20 Dreamliners στην JAL

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Boeing έκλεισε deal πώλησης 50 αεροσκαφών στην Korean Air και ως 20 Dreamliners στην JAL
Πηγή: Getty Images
Στην ολοκλήρωση ενός deal για την πώληση ως και 50 αεροσκαφών ευρείας ατράκτου στην Korean Air προxώρησε την Δευτέρα η Boeing, όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα ο αμερικανικός κολοσσός της αεροναυπηγικής.

Στην ολοκλήρωση ενός deal για την πώληση ως και 50 αεροσκαφών ευρείας ατράκτου στην Korean Air προxώρησε την Δευτέρα η Boeing, όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα ο αμερικανικός κολοσσός της αεροναυπηγικής.

Σύμφωνα με το MarketWatch, η συμφωνία με την νοτιοκορεατική αεροπορική εταιρεία αφορά σε 20 αεροσκάφη 777-9 και 20 αεροσκάφη 787-10, ενώ υπάρχει και option για αγορά ακόμα 10 αεροσκαφών 787 Dreamliner.

Παράλληλα, η Boeing ολοκλήρωσε με επιτυχία τις συζητήσεις για πώληση έως 20 αεροσκαφών 787 Dreamliner στην Japan Airlines, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στο περιθώριο της Διεθνούς Αεροπορικής Έκθεσης Farnborough που διοργανώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο

Οι οικονομικοί όροι των δύο ξεχωριστών deal δεν αποκαλύφθηκαν, ωστόσο αναμένεται να ενισχύσουν το momentum της Boeing, η οποία παραμένει επικεντρωμένη στην ικανοποίηση των ανησυχιών των ρυθμιστικών αρχών στις ΗΠΑ, μετά τα προβλήματα ασφαλείας γύρω από τα αεροσκάφη 737 ΜΑΧ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Tesla: Πιθανή «βουτιά» πενταετίας για το περιθώριο κέρδους

Γιατί ο κόσμος δεν αλλάζει πια το ίδιο συχνά κινητό; -Τι λέει ο CEO της Verizon

gazzetta
gazzetta reader insider insider