Η Rolls-Royce επιβραβεύει τους εργαζομένους της με μετοχές αξίας £730

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Rolls-Royce επιβραβεύει τους εργαζομένους της με μετοχές αξίας £730
Μετοχές αξίας άνω των 700 στερλινών πρόκειται να δώσει η Rolls-Royce στους εργαζομένούς της μετά την ανάκαμψη των δραστηριοτήτων της που είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των κερδών της.

Μετοχές αξίας άνω των 700 στερλινών πρόκειται να δώσει η Rolls-Royce σε όλους τους εργαζομένους της, μετά την αύξηση των κερδών της στο πρώτο εξάμηνο.

Σύμφωνα με τους FT, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Tufan Erginbilgiç, ενημέρωσε στους εργαζομένους με εσωτερικό του μήνυμα την Πέμπτη ότι η εταιρεία θα δώσει τον Σεπτέμβριο από 150 μετοχές σε «κάθε συνάδελφο, σε κάθε τμήμα του οργανισμού».

Η μετοχή της Rolls-Royce έχει υπερπενταπλασιάσει την αξία της τότε που ανέλαβε ο Erginbilgic τον Ιανουάριο του 2023, κυρίως λόγω της αύξησης στα διεθνή ταξίδια και το σχέδιο αναδιάρθρωσης που εφαρμόζει.

Την Πέμπτη η μετοχή έκλεισε στις 491 πένες, αποτιμώντας το πακέτο που παίρνει κάθε εργαζόμενος σε περίπου 730 στερλίνες (859 ευρώ).

Τα ισχυρά αποτελέσματα του α' εξαμήνου οδήγησαν την Rolls-Royce στην επανέναρξη καταβολής μερίσματος για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια, με την εταιρεία να ενισχύει παράλληλα τις προβλέψεις της για τα αποτελέσματα του έτους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αίτηση πτώχευσης από Fieratex - Ζητά να οριστεί μέρα παύσης πληρωμών

Σε watchlist για αναβάθμιση σε ανεπτυγμένη αγορά το Χρηματιστήριο από S&P Dow Jones

Με επιτυχία ολοκληρώνεται η δημόσια πρόταση στην Epsilon Net

gazzetta
gazzetta reader insider insider