«Τσεκούρι» σε 2.450 θέσεις εργασίας από Stellantis έως το τέλος του 2024

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Τσεκούρι» σε 2.450 θέσεις εργασίας από Stellantis έως το τέλος του 2024
Stellantis
Είναι οι τελευταίες σε μια σειρά τέτοιων κινήσεων για τη Stellantis, η οποία έχει μειώσει την παραγωγή σε πολλά εργοστάσια εν μέσω επιβραδυνόμενων πωλήσεων.

Στην απόλυση έως και 2.450 εργατών εργοστασίων στις ΗΠΑ μέχρι το τέλος του 2024 θα προχωρήσει η Stellantis, καθώς διακόπτει την παραγωγή μιας παλαιότερης έκδοσης του φορτηγού Ram 1500 στο Μίσιγκαν. Οι απολύσεις αναμένεται να γίνουν τον Οκτώβριο και είναι οι τελευταίες περικοπές σε μια σειρά «ψαλιδισμάτων» για τη Stellantis, η οποία έχει μειώσει την παραγωγή σε πολλά εργοστάσια εν μέσω επιβραδυνόμενων πωλήσεων.

Το φορτηγό, το οποίο παράγεται μαζί με το Jeep Wagoneer και το Grand Wagoneer, έχει χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό ως pickup χαμηλού κόστους για πώληση σε αρχάριους αγοραστές. Το τρέχον Ram 1500, το οποίο ενημερώθηκε πρόσφατα για το έτος 2025, παράγεται σε κοντινό εργοστάσιο. Οι εργασίες σε αυτές τις εγκαταστάσεις θα συνεχιστούν όπως έχει προγραμματιστεί.

«Με την εισαγωγή του νέου Ram 1500, η ​​παραγωγή του Ram 1500 Classic στο εργοστάσιο συναρμολόγησης φορτηγών Warren [Μίσιγκαν] θα λήξει αργότερα αυτό το έτος», ανέφερε η εταιρεία. Η διακοπή της κυκλοφορίας του οχήματος Ram 1500 Classic δεν είναι απροσδόκητη, ωστόσο η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει όχημα για αντικατάσταση του φορτηγού σύμφωνα με το CNBC.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Κουρουγκλίεφ: «Άλλη μια σημαντική διάκριση για τη χώρα μας»

ΣΥΡΙΖΑ: 2 μήνες εκτός λειτουργίας οι ψύκτες νερού στο «Έλενα»

Ο Μπάιντεν αίρει την απαγόρευση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία

gazzetta
gazzetta reader insider insider