Swiss Re: Αύξηση 17% στα καθαρά κερδη για το α' εξάμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Swiss Re: Αύξηση 17% στα καθαρά κερδη για το α' εξάμηνο
Αύξηση κατά 17% στα καθαρά κέρδη της για το πρώτο εξάμηνο του έτους ανακοίνωσε την Πέμπτη η εταιρεία αντασφάλισης Swiss Re, προσεγγίζοντας αρκετά τις εκτιμήσεις των αναλυτών, ενώ διατήρησε τους στόχους της για το σύνολο του έτους.

Αύξηση κατά 17% στα καθαρά κέρδη της για το πρώτο εξάμηνο του έτους ανακοίνωσε την Πέμπτη η εταιρεία αντασφάλισης Swiss Re, προσεγγίζοντας αρκετά τις εκτιμήσεις των αναλυτών, ενώ διατήρησε τους στόχους της για το σύνολο του έτους.

Ένας παράγοντας που συνέβαλε στην ενίσχυση της κερδοφορίας της εταιρείας ήταν οι χαμηλές αποζημιώσεις για φυσικές καταστροφές και τα έσοδα από επενδύσεις, σημείωσε η Swiss Re, ενώ η ψηφιακή επιχείρηση λευκής ετικέτας από την οποία αποχωρεί παρέμεινε ζημιογόνος.

Αναλυτικότερα, τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 2,09 δισ. δολάρια στο α' εξάμηνο, από 1,79 δισ. δολάρια το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη 2,02 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Swiss Re, Andreas Berger, δήλωσε ότι τα καθαρά κέρδη για το σύνολο του έτους αναμένεται να ξεπεράσουν τα 3,6 δισ. δολάρια.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι οι τιμές της ασφαλιστικής αυξήθηκαν κατά 8% στον τελευταίο κύκλο ανανέωσης των συμβολαίων την 1η Ιουλίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στέγαση και εργασία: Δωρεάν στέγη και επιδότηση μισθού και εισφορών σε ευάλωτους - Όλη η ΚΥΑ με τα αυξημένα ποσά

Μπάιντεν: «Επείγει» να κηρυχθεί κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Τιτάν: Αναβάθμιση σε «BB+» από «BB» από την S&P

gazzetta
gazzetta reader insider insider