Μουζάκης: Προσωρινή διαταγή ανακοπής για την οφειλή των 4,93 εκατ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μουζάκης: Προσωρινή διαταγή ανακοπής για την οφειλή των 4,93 εκατ. ευρώ
Σε ενημέρωση του επενδυτικού κοινού για δικαστικές διαδικασίες που έχει ενεργοποιήσει προχώρησε η Ελ. Δ. Μουζάκης.

Προσωρινή διαταγή ανακοπής για τη διαταγή πληρωμής που έλαβε από την Εθνική Τράπεζα για οφειλή 4,93 εκατ. ευρώ υπέρ της «ΗΛΙΟΣ Βιομηχανία Πλεκτικής», έλαβε από το αρμόδιο δικαστήριο η εταιρεία Ελ. Δ. Μουζάκης.

Συγκεκριμένα, στις 15.7.2024 η εταιρεία, σύμφωνα με το σχετικό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο, ανακοίνωσε ότι της κοινοποιήθηκε Διαταγή Πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών μετά αντιγράφου πρώτου εκτελεστού απογράφου αυτής από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για αναφερόμενη οφειλή ποσού 4.937.036,01 ευρώ, πλέον τόκων και εξόδων, απορρέουσας από αναφερόμενη εγγυητική ευθύνη υπέρ της πρωτοφειλέτριας εταιρείας με την επωνυμία «ΗΛΙΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΒΕΕ».

Η εταιρεία προέβη αμελλητί στην ενεργοποίηση των απαραίτητων εξωδικαστικών και δικαστικών διαδικασιών προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντά της. Προς το σκοπό αυτό, ανακοινώνεται ότι κατόπιν ασκήσεως Ανακοπής του άρθρου 632 ΚΠολΔ και σχετικής Αίτησης Αναστολής μετά αιτήματος Προσωρινής Διαταγής, το αρμόδιο δικαστήριο έκανε δεκτό το εν λόγω αίτημα και χορήγησε την Προσωρινή Διαταγή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider