Abercrombie & Fitch: Αύξηση 21% στα έσοδα, αναβαθμίζει το outlook

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Abercrombie & Fitch: Αύξηση 21% στα έσοδα, αναβαθμίζει το outlook
Κατά 21% αυξήθηκαν τα έσοδα της Abercrombie & Fitch το δεύτερο οικονομικό της τρίμηνο, με τα προϊόντα της εταιρείας να καταγράφουν ισχυρή ζήτηση.  Έφτασαν τα 1,13 δισ. δολάρια έναντι 1,10 δισ. δολάρια που ήταν η πρόβλεψη των αναλυτών της LSEG. 

Κατά 21% αυξήθηκαν τα έσοδα της Abercrombie & Fitch το δεύτερο οικονομικό της τρίμηνο, με τα προϊόντα της εταιρείας να καταγράφουν ισχυρή ζήτηση. Έφτασαν τα 1,13 δισ. δολάρια έναντι 1,10 δισ. δολάρια που ήταν η πρόβλεψη των αναλυτών της LSEG.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη 2,50 δολάρια ανά μετοχή έναντι 2,22 της εκτίμησης. Τα καθαρά κέρδη για την τρίμηνη περίοδο που έληξε στις 3 Αυγούστου ήταν 133 εκατομμύρια δολάρια ή 2,50 δολάρια ανά μετοχή, σε σύγκριση με 57 εκατομμύρια δολάρια ή 1,10 δολάρια ανά μετοχή, ένα χρόνο νωρίτερα.

Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 26% το τρίμηνο, ενώ οι συγκρίσιμες πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 18%, λόγω των καλύτερων από το αναμενόμενο καλοκαιρινών πωλήσεων και των πωλήσεων στο σχολείο.

Για ολόκληρο το έτος η Abercrombie & Fitch, ανέφερε ότι αναμένει τώρα ότι οι καθαρές πωλήσεις θα αυξηθούν μεταξύ 12% και 13%, εκτίμηση που είναι περίπου σύμφωνη με την άνοδο 12% που περίμεναν οι αναλυτές της LSEG.

Παρά τα θετικά νούμερα, οι μετοχές της εταιρείας υποχώρησαν σχεδόν 10% στις προκαταρκτικές συναλλαγές, εν μέσω υψηλών προσδοκιών των επενδυτών. Η μετοχή έχει σημειώσει άνοδο περίπου 89% μέχρι στιγμής φέτος μετά από σχεδόν τετραπλασιασμό το 2023.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Lego: Άλμα εσόδων κατά 13% το α' εξάμηνο

Foot Locker: Άνοδος στις συγκρίσιμες πωλήσεις μετά από έξι τρίμηνα

Apple: Περικοπή θέσεων εργασίας σε Apple Books, Bookstore και News

gazzetta
gazzetta reader insider insider