Τίτλοι τέλους για την τηλεργασία στην Amazon - Πενθήμερη παρουσία στο γραφείο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τίτλοι τέλους για την τηλεργασία στην Amazon - Πενθήμερη παρουσία στο γραφείο
Με ισχύ από τις 2 Ιανουαρίου.

Η Amazon δήλωσε τη Δευτέρα ότι θα απαιτήσει από τους υπαλλήλους να εργάζονται στο γραφείο πέντε ημέρες την εβδομάδα, με ισχύ από τις πρώτες ημέρες του 2025.

«Αποφασίσαμε ότι θα επιστρέψουμε στο γραφείο με τον τρόπο που ήμασταν πριν από την έναρξη του COVID. Όταν κοιτάζουμε πίσω τα τελευταία πέντε χρόνια, συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι τα πλεονεκτήματα της κοινής παρουσίας στο γραφείο είναι σημαντικά», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Άντι Τζέισι, σε memo προς τους εργαζόμενους.

Η προηγούμενη απαίτηση του γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου για παρουσία στο γραφείο για τους εργαζομένους του ήταν τρεις ημέρες την εβδομάδα. Οι εργαζόμενοι της Amazon μπορούν να επικαλεστούν «ελαφρυντικές περιστάσεις» ή να ζητήσουν εξαιρέσεις από την ανώτερη ηγεσία, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο CEO.

Η απόφαση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή από την προηγούμενη στάση της Amazon για επιστροφή στην δουλειά, η οποία απαιτούσε από τους εταιρικούς εργαζόμενους να βρίσκονται στο γραφείο τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα. Τώρα, η εταιρεία δίνει προθεσμία στους εργαζόμενους μέχρι τις 2 Ιανουαρίου για να αρχίσουν να τηρούν τη νέα πολιτική.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ψηφιακά νομίσματα: Σε πιλοτική λειτουργία η πλατφόρμα των G7 και BIS – «Project Agorá»

Στα «κόκκινα» η μετοχή της Apple λόγω μειωμένης ζήτησης του iPhone 16 Pro

H Moody's αναβάθμισε σε θετικές τις προοπτικές σε Εθνική, Eurobank

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider