Κρι Κρι: Εβδομήντα χρόνια παράδοσης και καινοτομίας, είκοσι χρόνια στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κρι Κρι: Εβδομήντα χρόνια παράδοσης και καινοτομίας, είκοσι χρόνια στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Η Κρι Κρι πραγματοποίησε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου την ετήσια παρουσίασή της που περιλάμβανε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της οικονομικής της κατάστασης και των στρατηγικών της.

Δύο σημαντικά ορόσημα γιορτάζει φέτος η σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι: τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της και τα 20 χρόνια από την εισαγωγή των μετοχών της στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η είσοδος της εταιρείας στο ΧΑ σηματοδότησε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, ενισχύοντας τη θέση της ως μια από τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις της χώρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κρι Κρι πραγματοποίησε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 την καθιερωμένη ετήσια παρουσίασή της στα μέλη της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών, η οποία περιλάμβανε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της οικονομικής της κατάστασης και των στρατηγικών της.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της εταιρείας πραγματοποίησε αναλυτική ενημέρωση για τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου 2024, τις εκτιμήσεις για το δεύτερο εξάμηνο της χρήσης, την ανάπτυξη των προϊόντων και των αγορών της και τις προοπτικές για το μέλλον.

Επιπλέον, έγινε απολογισμός των 20 χρόνων παρουσίας της στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με αναφορές σε συγκεκριμένα επιτεύγματα αυτών των χρόνων, ενώ οι θεσμικοί επενδυτές είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν τις ερωτήσεις τους και να συζητήσουν με τη διοίκηση για τις προοπτικές της εταιρείας.

Μετά την παρουσίαση, ο επικεφαλής της εταιρείας Π. Τσινάβος χτύπησε το καμπανάκι της έναρξης της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, μια συμβολική κίνηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της 20ης επετείου από την έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών της Κρι Κρι στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ο Γιάννος Κοντόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, δήλωσε σχετικά: «Η Κρι Κρι αποτελεί σήμερα μία δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία, έχοντας παράλληλα πετύχει σημαντική ανάπτυξη τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στη διεθνή αγορά. Σήμερα, η μετοχή διαπραγματεύεται στην Κύρια Αγορά μας με κεφαλαιοποίηση 430 εκατ. ευρώ κα αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη σε όρους χρηματιστηριακής αξίας εισηγμένη εταιρεία του κλάδου των τροφίμων. Εμείς από την πλευρά μας στο Χρηματιστήριο Αθηνών θα παραμείνουμε αρωγοί στην αναπτυξιακή πορεία και προβολή της Κρι Κρι, αλλά και κάθε εισηγμένης εταιρείας, υποστηρίζοντας κάθε ουσιαστική προσπάθεια που συντελείται. Για μία ακόμη φορά, λοιπόν, ευχόμαστε αδιάλειπτη συνέχεια στα σχέδια και στην αναπτυξιακή πορεία της Κρι Κρι».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μετά από το νερό ξεμένουμε και από ψάρια - Κώδωνας κινδύνου στην Ευρώπη, τι προτείνει η Κομισιόν

ΕΤΕπ: Πώς θα λυθεί το πρόβλημα της «ακριβής στέγης» σε Ελλάδα και Ευρώπη

Οικονόμου: Η καθημερινότητα κυρίαρχη προτεραιότητα στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider