Edenred Ελλάδος: Η Ευαγγελία Αντή νέα διευθύντρια πωλήσεων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Edenred Ελλάδος: Η Ευαγγελία Αντή νέα διευθύντρια πωλήσεων
Η Edenred Ελλάδος ενισχύει την ομάδα της με τη νέα διευθύντρια πωλήσεων, Ευαγγελία Αντή.

Η Edenred Ελλάδος ενισχύει την ομάδα της με τη νέα διευθύντρια πωλήσεων, Ευαγγελία Αντή. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στον νέο της ρόλο ως διευθύντρια πωλήσεων της Edenred Ελλάδος, θα αναλάβει τον στρατηγικό σχεδιασμό του τμήματος πωλήσεων και θα καθοδηγήσει την ομάδα προς την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων της εταιρείας.

Η Ευαγγελία Αντή ανέλαβε τα καθήκοντά της στις 30 Σεπτεμβρίου 2024 και θα αναφέρεται απευθείας στη γενική διευθύντρια της εταιρείας, Μαρία Βερούχη, η οποία δήλωσε σχετικά:

«Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε την Ευαγγελία στην ομάδα της Edenred. Η πολυετής εμπειρία και η στρατηγική της σκέψη σε συνδυασμό με την εξαιρετική ομάδα πωλήσεων και τις καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχουμε στην ελληνική αγορά, είμαι βέβαιη ότι αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό ώστε να συνεχίσουμε να χτίζουμε ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε αλλά και να επεκτείνουμε τη δυναμική εμπορική στρατηγική μας, διασφαλίζοντας την ικανοποίηση των πελατών μας αλλά και των ανθρώπων τους».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Συμπόρευση ATCOM με τον Όμιλο AEGEAN

Minerva: Νέο κατάστημα στην Πάτρα

Η Premier Capital Hellas ανοίγει το 33ο εστιατόριο McDonald’s στη Νέα Σμύρνη

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider