Elevate Greece: Σε 789 ανέρχεται ο αριθμός των εγγεγραμμένων επιχειρήσεων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Elevate Greece: Σε 789 ανέρχεται ο αριθμός των εγγεγραμμένων επιχειρήσεων
Σύμφωνα με την απόφαση της γενικής γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας, συνολικά οι εγγεγραμμένες επιχειρήσεις στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων είναι 789.

Σε 789 ανέρχεται ο αριθμός των εγγεγραμμένων επιχειρήσεων στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων (Elevate Greece).

Σύμφωνα με την απόφαση της γενικής γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας, που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, εγγράφηκαν, επιπλέον, 29 επιχειρήσεις στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων (Ε.Μ.Ν.Ε.), σύμφωνα με τις προϋποθέσεις εγγραφής και τα κριτήρια υπαγωγής αυτών των επιχειρήσεων στο μητρώο» και όπως αναφέρεται στην απόφαση, συνολικά οι εγγεγραμμένες επιχειρήσεις στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων είναι 789.

Στο μεταξύ, επίσης με απόφαση της γενικής γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας, που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, απορρίφθηκαν 46 αιτήσεις εγγραφής επιχειρήσεων στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων (Ε.Μ.Ν.Ε.), σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι απορριφθείσες επιχειρήσεις υπέβαλαν αιτήσεις προς εγγραφή στον τρίτο κύκλο του 2023 και στον πρώτο και δεύτερο κύκλο της φετινής χρονιάς. Διατηρούν την δυνατότητα υποβολής, εκ νέου, αίτησης σε επόμενο κύκλο ηλεκτρονικής υποβολής.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΧΑ: Ούτε από τον FTSE βγήκε αντίδραση - Ισχυρές πιέσεις στις τράπεζες και αρνητικό 3/3

Alpha Bank: Κάνει το επόμενο βήμα στη συνεργασία με τη Unicredit στον τομέα asset management με καινοτόμες επενδυτικές λύσεις

ATCOM: Νέα εποχή για την εταιρεία

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider