Αποκαλυπτήρια για το νέο iMac της Apple: Πότε κυκλοφορεί - Τα χαρακτηριστικά και η τιμή του

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αποκαλυπτήρια για το νέο iMac της Apple: Πότε κυκλοφορεί - Τα χαρακτηριστικά και η τιμή του
Η τιμή του ξεκινά από τα 1.299 δολάρια και οι προπαραγγελίες είναι διαθέσιμες, πριν την επίσημη κυκλοφορία του στην αγορά στις 8 Νοεμβρίου.

Ένα νέο iMac με το M4 chip ανακοίνωσε την Δευτέρα η Apple, με την τιμή του να ξεκινά από τα 1.299 δολάρια και οι προπαραγγελίες είναι διαθέσιμες, πριν την επίσημη κυκλοφορία του στην αγορά στις 8 Νοεμβρίου.

Με το M4 αλλά και το Apple Intelligenece, το iMac είναι έως και 1,7 φορές ταχύτερο για καθημερινή χρήση και έως και 2,1 φορές ταχύτερο για απαιτητικές εργασίες, όπως επεξεργασία φωτογραφιών και το «φόρτωμα» διαφόρων games σε σύγκριση με το iMac με M1.1 επεξεργαστή.

Το νέο iMac είναι διαθέσιμο σε μια σειρά από νέα χρώματα ενώ είναι εξοπλισμένο και με μία οθόνη 24 ιντσών με ανάλυση 4,5K. Επίσης, διαθέτει μια νέα κάμερα 12MP με Desk View, έως και τέσσερις θύρες Thunderbolt και μνήμη 16 GB.

«Το iMac είναι αγαπημένο σε εκατομμύρια χρήστες, από οικογένειες στο σπίτι μέχρι επιχειρηματίες που εργάζονται σκληρά. Με τα απίστευτα χαρακτηριστικά της Apple Intelligence και την ισχυρή απόδοση του Μ4, το νέο iMac αλλάζει το παιχνίδι για άλλη μια φορά», δήλωσε ο Tζον Τέρνους.

«Διαθέτοντας M4, Apple Intelligence, υπέροχα νέα χρώματα, μια προηγμένη κάμερα με Center Stage και κορυφαία οθόνη, αρχίζει μια εντελώς νέα εποχή για το iMac» έσπευσε να συμπληρώσει ο ανώτερος αντιπρόεδρος του τεχνολογικού κολοσσού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider