Τη θέση του διευθυντή Πωλήσεων κατέλαβε ο κ. Σπύρος Οικονόμου, ανακοίνωσε ο Όμιλος Interamerican.
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Σπύρος Οικονόμου, έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων και αναλαμβάνει τον συντονισμό και την ανάπτυξη των στρατηγικών πωλήσεων της εταιρείας. Στο πλαίσιο του νέου του ρόλου, ο κ. Σπύρος Οικονόμου θα ηγείται μιας ομάδας, η οποία αποτελείται από τους:
• Μανώλη Κούτης - Agency Sales Manager
• Μάριο Μοσχονάς - Broker Sales Manager
• Ανδρέα Σκορδαλάκης - Bancassurance Team Leader
• Ιωάννη Γιαννακόπουλος - Sales Operations Manager.
Ακόμη, όπως γίνεται γνωστό με την ανακοίνωση, ότι ο κ. Οικονόμου θα αναφέρεται στην Linda Nieuwenhuizen, Chief Commercial Officer - γενική διευθύντρια Πωλήσεων και Μάρκετινγκ.
Όπως σημειώνεται, η ενίσχυση της εμπορικής ομάδας αποτελεί στρατηγικό βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξη της Interamerican και τη συνεχιζόμενη προσπάθεια για την προσφορά καινοτόμων λύσεων στους πελάτες της. Μέσω του νέου αυτού ρόλου, ο κ. Οικονόμου θα συνεργαστεί στενά με την ομάδα του για να διασφαλίσει την επιτυχή υλοποίηση των εμπορικών στόχων και να προάγει τις αρχές της συνεργασίας και της καινοτομίας.