Γυμναστήριο για τους εργαζόμενους της Alpha Bank

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γυμναστήριο για τους εργαζόμενους της Alpha Bank

Ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank βρίσκεται στην πρωτοπορία της σύγχρονης, υπεύθυνης και αποτελεσματικής συνδικαλιστικής δράσης.

Η πολιτική παροχών σύγχρονων υπηρεσιών του Συλλόγου στα μέλη του, δείχνει ότι βρίσκεται πλέον στην οικογένεια των μεγάλων συνδικαλιστικών οργανώσεων της Ευρώπης.

Μετά την υπογραφή ομαδικών συμβολαίων νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής κάλυψης για τους εργαζόμενους, τις οικογένειες τους αλλά και τους συνταξιούχους μας, μετά την ίδρυση Πολυιατρείων στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, μετά την έκδοση προνομιακής κάρτας AMERICAN EXPRESS, μετά τη διανομή ειδικής κάρτας μέλους για τη συμμετοχή σε μεγάλα ομαδικά συμβόλαια, τώρα ξεκινάει τη λειτουργία του το πρώτο υπερσύγχρονο γυμναστήριο του Συλλόγου στην Αθήνα.

Σε έναν υπέροχο χώρο 800 τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας (Χαρ.Τρικούπη 6-8-10) με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό που θα αποτελείται από Γυμναστές αλλά και ιατρικό team (διατροφολόγοι κ.λ.π.) ο Σύλλογος δίνει τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στα μέλη του και στις οικογένειές τους.

Τέλος ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του για τη στήριξη που παρέχει η Διοίκηση της Alpha Bank στις πρωτοβουλίες αυτές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider