Αυξήσεις 1% στους εργαζόμενους του Hilton

Ελένη Μπότα
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυξήσεις 1% στους εργαζόμενους του Hilton

Αυξήσεις, έστω και οριακές, δίνει η πρώτη επιχειρησιακή σύμβαση που υπεγράφη μέσα στο 2018 και αφορά τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου Hilton.

Ειδικότερα στη νέα επιχειρησιακή σύμβαση που υπέγραψαν οι εργαζόμενοι με την νέα διοίκηση του ξενοδοχείου, προβλέπονται αυξήσεις 1% στους μισθούς από 1 Ιανουαρίου 2018.

Ωστόσο εξακολουθεί να ισχύει η αναστολή οποιασδήποτε αναπροσαρμογής (αύξηση) επιδομάτων πολυετίας, χρόνου εργασίας, τριετίας, πενταετίας κλπ μέχρι το ποσοστό ανεργίας να διαμορφωθεί κάτω του 10%.

Παράλληλα η εταιρεία στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, έχει θεσπίσει το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Προσωπικού σε περίπτώσεις που ένας εργαζόμενος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό οικογενειακό/προσωπικό πρόβλημα και οι συνάδελφοι του συνεισφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του, το ποσό αυτό θα διπλασσιάζεται από την εταιρεία. Το μέγιστο ποσό που η εταιρεία θα προσφέρει είναι 750 ευρώ ανά περίπτωση και 2.000 ευρώ συνολικά ανά έτος.

Να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο Hilton Αθηνών ανήκει πλέον στην κοινοπραξία Home Holdings Συμμετοχών, την οποία συνέστησαν η ΤΕΜΕΣ της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου, που ελέγχει το Costa Navarino, και η D-Marine Investments Holding B.V. του τουρκικού ομίλου Dogus, μετά την εξαγορά του 97,3% της Ιονικής Ξενοδοχειακής, ιδιοκτήτριας του συγκροτήματος, από την Alpha.

Η Ιονική Ξενοδοχειακή έχει συνάψει πολύχρονη σύμβαση διαχείρισης του ξενοδοχείου με την αλυσίδα Hilton, η οποία λήγει τον Μάρτιο του 2018.

Όπως έχει ανακοινώσει ο νέος ιδιοκτήτης, εντός των επόμενων μηνών η Home Holdings θα οριστικοποιήσει τo σχέδιο αναβάθμισης του ακινήτου ως προς τις υπάρχουσες υποδομές, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα νέα προϊόντα και υπηρεσίες, μεταξύ αυτών και πολυτελείς ιδιωτικές κατοικίες εμβληματικούς χώρους γαστρονομίας και θεματικούς εμπορικούς χώρους.

Στόχος της εταιρείας άλλωστε είναι να επανατοποθετήσει το ξενοδοχείο στην ελληνική και διεθνή αγορά, δημιουργώντας έναν νέο προορισμό πόλης που θα περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας ξενοδοχειακές υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider