Η DHL Express στα Ποσειδώνια 2024

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η DHL Express στα Ποσειδώνια 2024
Η DHL Express, ο μεγαλύτερος πάροχος ταχυμεταφορών και logistics, παραμένοντας πιστή στο ραντεβού της θα δώσει το «παρών» για ακόμη μια χρονιά στα Ποσειδώνια, την κορυφαία ναυτιλιακή έκθεση παγκοσμίως.

Η έκθεση θα λάβει χώρα από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου και αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερους από 2.000 εκθέτες και 40.000 συμμετέχοντες στο Metropolitan Expo Centre της Αθήνας.

Έχοντας παρουσία πάνω από 45 χρόνια στην Ελληνική αγορά και ηγετικό ρόλο στον κλάδο των μεταφορών των εταιριών του ναυτιλιακού κλάδου, η DHL Express Ελλάδας θα βρίσκεται και αυτή τη χρονιά ανάμεσα στους εκθέτες.

Τα φετινά Ποσειδώνια αναμένονται να είναι τα μεγαλύτερα στη μακρά ιστορία της κορυφαίας διοργάνωσης. Φέτος πρόκειται μια κρίσιμη χρονιά για τη διεθνή ναυτιλιακή βιομηχανία, καθώς η ασφάλεια και η βιωσιμότητα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενόψει των προκλήσεων που καλείται να αντιμετωπίσει ο κλάδος της ναυτιλίας.

Οι εκπρόσωποι της Εταιρείας θα περιμένουν με χαρά να καλωσορίσουν τους επισκέπτες στο περίπτερο της DHL Express (HALL 2, STAND Nr 2.503), να τους παρουσιάσουν το ευρύτατο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εταιρίας αλλά και να τους ενημερώσουν για τις νέες υπηρεσίες και δυνατότητες της DHL.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι οι ακόλουθες:

Δευτέρα 18:30 - 21:00
Τρίτη - Πέμπτη 10:30 - 19:00
Παρασκευή 10:30 - 17:00

Για την είσοδό σας στο χώρο της έκθεσης απαιτείται η προεγγραφή σας, την οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider