Αυτά είναι τα ακριβότερα ακίνητα στον κόσμο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτά είναι τα ακριβότερα ακίνητα στον κόσμο

Υπάρχουν πολλά ακίνητα που πωλούνται σε τιμές που ξεπερνούν τα 100 εκατ. δολάρια. Άλλα είναι γνωστά και άλλα όχι καθώς αγοραστές και πωλητές ζητούν «διακριτικότητα». Σπίτια, συγκροτήματα ακόμη και νησιά πωλούνται κυρίως μέσω μεσιτικών γραφείων και οι «κοινοί θνητοί» μπορούμε να «πάρουμε μια γεύση» μόνο από τις φωτογραφίες τους.

Bubble Palace

Το εντυπωσιακό ακίνητο κοστίζει 455 εκατ. δολάρια και βρίσκεται στην Κυανή Ακτή της Γαλλίας. Διαθέτει 10 κρεβατοκάμαρες-σουίτες, αμφιθέατρο 500 θέσεων και lounge με πανοραμική θέα στην παραλία των Καννών.

Gemini

Κοστίζει 195 εκατ. δολάρια και βρίσκεται στη Φλόριντα. Διαθέτει 33 κρεβατοκάμαρες και 48 μπάνια. Βρίσκεται κοντά στο Palm Beach και το αρχιτεκτονικό σχέδιο του σπιτιού, το οποίο ανάγεται στο 1940, ανήκει στον Marion Sims Wyeth.

Le Palais Royal

Πωλείται 159 εκατ. δολάρια και διαθέτει 17 κρεβατοκάμαρες και 31 μπάνια. Η ιδιαιτερότητά του έγκειται στο γεγονός ότι είναι παραθαλάσσιο, έχει πίστα Go-Kart, παγοδρόμιο και home theater (το οποίο από μόνο του κοστίζει 1 εκατ. δολάρια).

Briar Patch

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά ακίνητα του Ιστ Χάμπτον, το οποίο διαθέτει 10 κρεβατοκάμαρες και εννέα μπάνια. Κοστίζει 140 εκατ. δολάρια και η μοναδικότητά του έγκειται στο γεγονός ότι διαθέτει παραθαλάσσια ζώνη την οποία ο ιδιοκτήτης μπορεί να μοιραστεί με διάσημους γείτονες όπως είναι ο Steven Spielberg και η Martha Stewart.

Trousdale Estates Compound

Πρόκειται για ένα συγκρότημα το οποίο πωλείται έναντι 135 εκατ. δολαρίων και διαθέτει επτά κρεβατοκάμαρες και δέκα μπάνια. Η βίλλα βρίσκεται σε ύψωμα και παρέχει θέα 360 μοιρών.

Rancho San Carlos

Το συγκεκριμένο ράντζο βρίσκεται στην περιοχή Μοντεσίτο στης Καλιφόρνια και πωλείται 125 εκατ. δολάρια. Διαθέτει 12 κρεβατοκάμαρες, 13 μπάνια και διαθέτει και 10 σπιτάκια κήπου. Η θέα είναι μαγευτική καθώς βρίσκεται ανάμεσα σε λόφους.

834 Fifth Avenue Duplex

Πρόκειται για το μεγαλύτερο διαμέρισμα (με όλη τη σημασία της λέξης) στη Νέα Υόρκη. Διαθέτει επτά κρεβατοκάμαρες και 10 μπάνια. Κάποτε ανήκε στον «βασιλιά της Wall Street», τον John Gutfreund, ο οποίος όμως απεβίωσε φέτος.

The Park Bel Air

Ένα ακόμη εντυπωσιακό ακίνητο, το οποίο βρίσκεται στο Λος Άντζελες και αποτελείται από τρία ξεχωριστά κτήρια. Πωλείται 115 εκατ. δολάρια.

Las Varas Ranch

To ράντζο βρίσκεται στην περιοχή Γκολέτα της Καλιφρόνιας. Κοστίζει 108 εκατ. δολάρια και διαθέτει δύο μίλια ιδιωτικής παραλίας, τα οποία αποτελούν μέρος της Σάντα Μπάρμπαρα.

Sycamore Valley Ranch («Χώρα του Ποτέ», Neverland)

Η Χώρα του Ποτέ» ή αλλιώς Neverland, του Michael Jackson είναι το εντυπωσιακό ράντσο που πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του ο θρυλικός αμερικανός τραγουδιστής. Κοστίζει 100 εκατ. δολάρια και βρίσκεται στην Καλιφόρνια. Διαθέτει λίμνες με κύκνους, σιντριβάνια, χάλκινα αγάλματα παιδιών, πισίνες, ακόμη και ράγες τρένου που καταλήγουν σε ένα μικρό γραφικό σταθμό.

King's Point Estate

Το κόστος πώλησής του είναι 100 εκατ. δολάρια και βρίσκεται στην περιοχή Γκρέιτ Νέκ της Νέας Υόρκης. Διαθέτει 13 κρεβατοκάμαρες, 35 μπάνια, μπόουλινγκ, καζίνο , και έχει θέα στη Νέα Υόρκη. Κάποτε ανήκε στο Ρώσο δισεκατομμυριούχο Tamir Sapir.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider