PQH: Συμφωνία πώλησης και μεταβίβασης των τριών χαρτοφυλακίων Alphabet

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
PQH: Συμφωνία πώλησης και μεταβίβασης των τριών χαρτοφυλακίων Alphabet
Tην υπογραφή συμβάσεων πώλησης και μεταβίβασης των τριών δανειακών χαρτοφυλακίων με την Alphabet, συνολικής λογιστικής αξίας €4,8 δισ., ανακοίνωσε η PQH, Ειδικός Εκκαθαριστής για όλα τα πιστωτικά και χρηματοδοτικά ιδρύματα υπό ειδική εκκαθάριση στην Ελλάδα.

Tην υπογραφή συμβάσεων πώλησης και μεταβίβασης των τριών δανειακών χαρτοφυλακίων με την Alphabet, συνολικής λογιστικής αξίας €4,8 δισ., ανακοίνωσε η PQH, Ειδικός Εκκαθαριστής για όλα τα πιστωτικά και χρηματοδοτικά ιδρύματα υπό ειδική εκκαθάριση στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της PQH, τα τρία χαρτοφυλάκια που πουλήθηκαν είναι τα εξής:

  • το Χαρτοφυλάκιο Alphabet Εξασφαλισμένων Δανείων Λιανικής Λογιστικής Αξίας €1,4 δισ., το οποίο κατακυρώθηκε στην ένωση των «Fortress Investment Group (UK) Ltd» και Bain Capital Credit LP»,
  • το Χαρτοφυλάκιο Alphabet Εξασφαλισμένων Επιχειρηματικών Δανείων Λογιστικής Αξίας €2,1 δισ., το οποίο κατακυρώθηκε σε εταιρεία υπό τη διαχείριση της «Bracebridge Capital, LLC»,
  • το Χαρτοφυλάκιο Alphabet Ανεξασφάλιστων / Με Περιορισμένες Εξασφαλίσεις Δανείων Λογιστικής Αξίας €1,3 δισ., το οποίο κατακυρώθηκε στην «Fortress Investment Group (UK) Ltd».

Η ολοκλήρωση των μεταβιβάσεων τελεί υπό τους συνήθεις όρους για αντίστοιχες συναλλαγές.

Σημειώνεται πως η Morgan Stanley & Co. International plc ενήργησε ως χρηματοοικονομικός Σύμβουλος και η δικηγορική εταιρεία PotamitisVekris ως νομικός σύμβουλος για την PQH.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Nintendo: Βουτιά 55,3% στα τριμηνιαία καθαρά κέρδη - «Γέρασε» το Switch

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Αποχώρησε η Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου από το ΔΣ

Προτεραιότητα για το Πεκίνο η προώθηση της οικονομικής ανάκαμψης

gazzetta
gazzetta reader insider insider