Ο Γεωργιάδης ζητά 300.000 από τον Πολάκη - Κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Γεωργιάδης ζητά 300.000 από τον Πολάκη - Κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση
Αποζημίωση 300.000 ευρώ αξιώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης από τον Παύλο Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Αποζημίωση 300.000 ευρώ αξιώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης από τον Παύλο Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η αγωγή που συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την Πέμπτη, κατατέθηκε από τον κ. Γεωργιάδη με αφορμή ανάρτηση του κ. Πολάκη στο Facebook.

Στην εν λόγω ανάρτηση από τις 30 Απριλίου 2018, ο κ. Πολάκης καταφερόταν κατά του κ. Γεωργιάδη, με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ, με την αγωγή ζητεί χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη, «την οποία μου προκάλεσε η εκ μέρους του πράξη διαδόσεως των ψευδών, εξυβριστικών, δυσφημιστικών και συκοφαντικών ισχυρισμών εναντίον μου και του συνακόλουθου πλήγματος που δέχθηκε η τιμή και η υπόληψή μου».

Η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού την οποία επικαλείται ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έχει ως εξής:

«Σιγά μην δεν είχε ο αντιπρόεδρος!!! ΝΔ το κόμμα των οφσορ, κοντεύουμε να χάσουμε το μέτρημα!!! Ουστ ανθρωπάκια της αρπαχτής και της λαμογιάς που θέλετε να ξανακυβερνήσετε..... ΥΓ Προσέξτε πότε κλείνει την οφσορ!!! Όταν πρωτοβγαίνει το ΚΕΕΛΠΝΟ στη φόρα, το Γενάρη του 16........Ακολουθεί φωτογραφία μου με την σύζυγο του Προέδρου της ΝΔ με αναφορά του Documento: Offshore στην Κύπρο διέθετε ο Γεωργιάδης και ξεχνούσε να την δηλώσει στο πόθεν έσχες».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, τα ανωτέρω γεγονότα είναι «ψευδή και συκοφαντικά για την τιμή και υπόληψη μου καθώς ψευδώς αναφέρει ότι ήμουν μέτοχος σε κυπριακή εξωχώρια εταιρία, ότι είμαι ανθρωπάκι της αρπαχτής και της λαμογιάς και ότι δήθεν μάλιστα την έκλεισα όταν βγήκε το ΚΕΕΛΠΝΟ στη φόρα».

Σύμφωνα με το δικηγόρο του κ. Γεωργιάδη, Θάνο Πλεύρη, ακόμα και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δικαίωσαν τον αντιπρόεδρο της ΝΔ στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, παρόλα αυτά, ο κ. Πολάκης συνεχίζει να λέει ψέματα.

Ο δικηγόρος του αναπληρωτή υπουργού υγείας, κ. Μανώλης Καπνισάκης, δήλωσε πως κατά την άποψη του κύριου Πολάκη, η πολιτική αντιπαράθεση δε γίνεται στα δικαστήρια.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider