Πολάκης στον Στουρνάρα: Θέλω να είμαι εκεί στην επόμενη συνεδρίαση της Τράπεζας της Ελλάδος! (pic)

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πολάκης στον Στουρνάρα: Θέλω να είμαι εκεί στην επόμενη συνεδρίαση της Τράπεζας της Ελλάδος! (pic)
Νέο επεισόδιο στον... πόλεμο μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα

Με μια επιστολή του, ο Παύλος Πολάκης συντηρεί «ζωντανή» την κόντρα του με το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, η οποία ξεκίνησε μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα με καταναλωτικό δάνειο ύψους 100.000 ευρώ που έλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας από την Attica Bank.

Ο κ. Πολάκης, μετά την κόντρα του με τον κ. Στουρνάρα για το αν ηχογράφησε ή όχι το τηλεφώνημα μεταξύ τους, επανήλθε την Τετάρτη με ένα νέο μήνυμα που δημοσιοποίησε μέσω Facebook. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο, γνωστοποίησε ότι έχει απευθυνθεί με επιστολή του στο Γενικό Συμβούλιο της ΤτΕ, ζητώντας να παρίσταται στην επόμενη συνεδρίασή της!

Όπως αναφέρει: «Η Τράπεζα είναι κρίσιμο κατά τη γνώμη μου να διατάξει τους σχετικούς ελέγχους, ώστε να μην δημιουργείται η εντύπωση ότι λειτουργεί με όρους μεροληψίας που θα μπορούσαν να θέσουν σε αμφισβήτηση την εκ μέρους τους της τήρηση της αρχής της πολιτικής ουδετερότητας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider