Καθηγητής Αλιβιζάτος: Ο Τσίπρας πιάνει πουλιά στον αέρα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καθηγητής Αλιβιζάτος: Ο Τσίπρας πιάνει πουλιά στον αέρα
Ο καθηγητής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρωθυπουργό.

Ο Αλέξης Τσίπρας «έχει ταχύτατη αντίληψη και πραγματικά αισθάνεσαι ότι δεν χρειάζεται να συζητάς από τα πιο στοιχειώδη στην αρχή μαζί του για φτάσεις εκεί που θέλεις. Πιάνει πουλιά στον αέρα. Έκτοτε δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Ούτως ή άλλως, η μόνη μου ανάμειξη στην άμεση πολιτική ήταν η προπέρσινη, στη δημιουργία του ΚΙΝ.ΑΛ.», δήλωσε ο Νίκος Αλιβιζάτος.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στη lifo.gr και απαντώντας σε ερώτηση για το ΚΙΝΑΛ και το ΠΟΤΑΜΙ για το ποιες είναι οι πιθανότητες επιβίωσης τους, ο κ. Αλιβιζάτος εμφανίστηκε απαισιόδοξος. «Πολύ δύσκολες. Δεν είμαι αισιόδοξος. Αυτήν τη στιγμή φοβάμαι ότι τον χώρο τείνει να τον καλύψει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι προοπτικές δεν είναι ευχάριστες. Δεν έχει επιτευχθεί καν το να υπηρετήσουμε την ενότητα με ένα μίνιμουμ κοινό πρόγραμμα», καταλήγει ο Νίκος Αλιβιζάτος.

Σε ερώτηση αν υπάρχει σταθερή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό απάντησε: «Όχι, έγινε μία φορά, όταν ο ίδιος ζήτησε να συναντηθούμε στο Μέγαρο Μαξίμου για τα θέματα του Συντάγματος το καλοκαίρι του 2016».

Εξάλλου, ο κ. Αλιβιζάτος, μετά στον σάλο που προκλήθηκε από τις παραπάνω δηλώσεις του για τον πρωθυπουργό, σήμερα, με νέα του τοποθέτηση ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος σε καμία από τις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις, ούτε να αναλάβει κάποιο δημόσιο αξίωμα.

«Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος σε καμιά από τις επικείμενες εκλογές, ούτε να καταλάβω κάποιο δημόσιο αξίωμα. Και πέρσι, στην προσπάθεια για το μεγάλο ΚΙΝΑΛ, και σήμερα, πρόθεσή μου ήταν και είναι να πέσουν η τόνοι και να μιλήσουμε επιτέλους πολιτικά. Και τούτο, ξεπερνώντας τη διχαστική λογική που καταστρέφει τη χώρα και χωρίς να αγνοούμε μια πραγματικότητα που αλλάζει κάθε μέρα. Λυπάμαι που κάποιοι δεν το κατάλαβαν. Όλα τα άλλα είναι δίκες προθέσεων», δήλωσε ο Νίκος Αλιβιζάτος.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider