Επιμένει ο Παύλος Πολάκης κατά Γιάννη Στουρνάρα για το δάνειο του Γ. Πάσχα (pic)

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επιμένει ο Παύλος Πολάκης κατά Γιάννη Στουρνάρα για το δάνειο του Γ. Πάσχα (pic)
Δείτε τι γράφει κατά του Γιάννη Στουρνάρα σε ανάρτησή του στο Facebook, o Παύλος Πολάκης.

Επιμένει ο αναπλ. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ζητώντας εξηγήσεις από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, αναφορικά με τα δάνεια συνολικής αξίας 800 χιλ. ευρώ του Γεωργίου Πάσχα, επίσης στελέχους της ΤτΕ.

«Συμπληρώνεται δεύτερο 24ωρο "ΑΦΩΝΙΑΣ" και προφανεστατου ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ του αρχιτραπεζίτη μας Γιαννη Στουρναρα για την υπόθεση του θαλασσοδανειου του ΠΑΣΧΑ!!!!!!», γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook, o Παύλος Πολάκης.

«Κύριε Στουρναρα, αν το πρόβλημα, ειναι στις φωνητικές χορδές σας κύριε Στουρνάρα και δεν μπορείτε να υπαγόρευσετε την απαντηση ,την ανακοίνωση ,τη δήλωση, εχω ενα εξαιρετικό ΩΡΛ φιλο, στο Κρατικό της Νίκαιας να σας δει και απόψε που νομίζω εφημερεύει (αν δεν φοβάστε να πάτε στις λαϊκές συνοικίες της Β' Πειραιά)

Αν το πρόβλημα είναι γιατί τρέμουν τα χέρια σας, από την οργή ή τη θλίψη σας που ασκήθηκε δίωξη στο στενότερο σας συνεργάτη στην τράπεζα της Ελλάδας (Μα τόσο σφιχτοχέρης ρε παιδί μου αυτος ο ΠΑΣΧΑΣ πηρε 800 χιλιάρικα και δε γύρισε ΕΝΑ ευρώ!!!!- πρέπει να μεγάλωσε με το σύνδρομο της κατοχής αυτος ο άνθρωπος κι εγινε τόσο οικονόμος) σας ενημερώνω, λοιπόν, πως και η ορθοπεδική και η νευρολογική Κλινικη του κρατικού της Νίκαιας έχει εξαιρετικούς γιατρούς!

ΥΓ Το κείμενο της παραίτησης σου, τώρα που ψηφίζεται η ρυθμιση για τα κόκκινα δάνεια που ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ τόσο, το έχεις σκεφτεί ή το έχεις ετοιμάσει κιόλας;»

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider