Financial Times: Ο Τσίπρας στηρίζει το «στενό φίλο του» Πολάκη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Financial Times: Ο Τσίπρας στηρίζει το «στενό φίλο του» Πολάκη
Στο ρεπορτάζ των Financial Times, σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός επιχείρησε να υποβαθμίσει τη σημασία της ανάρτησής του κ. Πολάκη κατά του κ. Κυμπουρόπουλου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ με φόντο την πρόταση μομφής της ΝΔ εναντίον του Παύλου Πολάκη, αλλά και τη μετατροπή αυτής σε ψήφο εμπιστοσύνης από τον πρωθυπουργό δημοσιεύουν σήμερα οι Financial Times, με ιδιαίτερη έμφαση στην επίθεση του κ. Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι ο κ. Τσίπρας είναι στενός φίλος του κ. Πολάκη, και ότι ο πρωθυπουργός επιχείρησε να υποβαθμίσει τη σημασία της ανάρτησής του κατά του κ. Κυμπουρόπουλου. Ακόμα, υπογραμμίζεται ότι ο κ. Πολάκης έχει πέραση σε αριστερούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, για την πλήρη απέχθειά του για την πολιτική ορθότητα. Τονίζεται, όμως, ότι η επίθεσή του στον Στέλιο Κυμπουρόπουλου γύρισε μπούμερανγκ, μιας και δέχθηκε επίθεση ακόμα και από στελέχη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, η ανταποκρίτρια των FΤ αναφέρεται στον Νίκο Φίλη, αλλά και στον πολιτικό προϊστάμενο του κ. Πολάκη, τον κ. Ξανθό. Παρά ταύτα, στο ρεπορτάζ ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται να κάνει διακοπές με τον κ. Πολάκη και να τον έχει στο πλευρό του καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδείας του στην Κρήτη.

Στο δημοσίευμα φιλοξενείται, δε, και μια σύντομη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος υπογραμμίζει ότι η ανάρτηση του κ. Πολάκη είναι «μια προσβολή τόσο στη δημοκρατία όσο και στον υποψήφιό μας, έναν εξαιρετικό άνθρωπο, ο οποίος έχει πετύχει, παρά τα εμπόδια, να μετατρέψει την αναπηρία του σε μια δύναμη για το καλό».

Στο ρεπορτάζ, δε, προστίθεται ότι ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος είναι από τα φαβορί του γαλάζιου ευρωψηφοδελτίου, μιας και πραγματοποιεί «υψηλές πτήσεις».

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider