Μητσοτάκης στο CNBC: Είναι μια σημαντική νίκη για την Ευρώπη, όχι μόνο για την Ελλάδα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης στο CNBC: Είναι μια σημαντική νίκη για την Ευρώπη, όχι μόνο για την Ελλάδα
«Στόχος μου είναι η τόνωση της οικονομίας, η δημιουργία θέσεων εργασίας, αλλά και να διασφαλίσω ότι οι Έλληνες θα αισθάνονται και πάλι ασφαλείς», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Έλαβα μια ισχυρή εντολή για αλλαγή στην Ελλάδα», δήλωσε, μιλώντας στο πρακτορείο CNBC, λίγες ώρες μετά τη νίκη του στις εκλογές της Κυριακής, o Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είναι μια σημαντική νίκη για την Ευρώπη, όχι μόνο για την Ελλάδα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στο γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή δεν κατόρθωσε να μπει στη Βουλή. «Αυτή είναι μια σπουδαία νίκη για την ελληνική δημοκρατία», σημείωσε.

«Είμαι πολύ περήφανος που ανέλαβα ένα κόμμα του 28% και το έφτασα σχεδόν 40%. Όσο απίστευτο κι αν έμοιαζε πριν από μερικά χρόνια, η Νέα Δημοκρατία κέρδισε την αυτοδυναμία, γεγονός που επιβεβαιώνει πως έχει δοθεί μια πολύ ισχυρή εντολή για πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα. Αυτό, άλλωστε, υποσχέθηκα πως θα κάνω και αυτό θα κάνω», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Στόχος μου είναι η τόνωση της οικονομίας, η δημιουργία θέσεων εργασίας, αλλά και να διασφαλίσω ότι οι Έλληνες θα αισθάνονται και πάλι ασφαλείς», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider