Γ. Καραγιάννης: Μετατρέπουμε την Ελλάδα σε ένα απέραντο εργοτάξιο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γ. Καραγιάννης: Μετατρέπουμε την Ελλάδα σε ένα απέραντο εργοτάξιο
«Μια σειρά διαγωνισμών για έργα σε όλη την Ελλάδα, χωρίς εξαιρέσεις, προχωρούν και ολοκληρώνονται», τονίζει ο υφυπουργός Υποδομών.

«Οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση των 4 μεγάλων δημόσιων οδικών έργων έτρεξαν τάχιστα και πλέον μετά το Μπράλος – Άμφισσα, έχουμε προσφορές για το τμήμα του ΒΟΑΚ Νεάπολη-Αγ. Νικόλαος, την Παράκαμψη Χαλκίδας και Ψαχνών και την επέκταση της Λ. Κύμης και σύνδεσής της με την ΠΑΘΕ», ανέφερε ο υφυπουργός Υποδομών, Γ. Καραγιάννης σε ανάρτησή του στα social media.

Η ανάρτηση του Γ. Καραγιάννη

«Οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση των 4 μεγάλων δημόσιων οδικών έργων έτρεξαν τάχιστα και πλέον μετά το Μπράλος – Άμφισσα, έχουμε προσφορές για το τμήμα του ΒΟΑΚ Νεάπολη-Αγ. Νικόλαος, την Παράκαμψη Χαλκίδας και Ψαχνών και την επέκταση της Λ. Κύμης και σύνδεσής της με την ΠΑΘΕ.

Μια σειρά διαγωνισμών για έργα σε όλη την Ελλάδα, χωρίς εξαιρέσεις, προχωρούν και ολοκληρώνονται.

Από την πρώτη στιγμή στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με τον Κώστα Καραμανλή, λειτουργήσαμε με στρατηγική ευθύνης για να αποκτήσει η χώρα τις υποδομές που της αξίζουν. Γιατί χωρίς υποδομές δεν υπάρχει ούτε πραγματική ανάπτυξη, ούτε προσέλκυση επενδύσεων.

Βάλαμε τέλος στην εποχή των λόγων και των διακηρύξεων και προχωράμε με μελέτες και διαγωνισμούς και μετατρέπουμε την Ελλάδα σε ένα απέραντο εργοτάξιο.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider