Τσαβούσογλου προς Δένδια: «Ευχαριστώ, αγαπητέ Νίκο, για το συλλυπητήριο μήνυμα»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τσαβούσογλου προς Δένδια: «Ευχαριστώ, αγαπητέ Νίκο, για το συλλυπητήριο μήνυμα»
Ο Έλληνας ΥΠΕΞ είχε εκφράσει βαθύτατη θλίψη για τις τραγικές ανθρώπινες απώλειες από την έκρηξη σε ανθρακωρυχείο στην επαρχία Μπαρτίν της Τουρκίας και συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με ανάρτησή του στο Twitter, ευχαριστεί τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια για το συλλυπητήριο μήνυμά του σχετικά με την τραγωδία σε ορυχείο στην Τουρκία.

«Ευχαριστώ, αγαπητέ Νίκο, για το συλλυπητήριο μήνυμα» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, στην οποία παραθέτει επίσης το μήνυμα του επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας.

«Αισθάνομαι βαθιά θλίψη για την τραγική απώλεια ανθρώπινων ζωών μετά την έκρηξη σε ανθρακωρυχείο στην επαρχία Μπαρτίν της Τουρκίας. Τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες που θρηνούν & ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Εξέφρασα τα συλλυπητήριά μου σε επιστολή μου στον Μεβλούτ Τσαβούσογλου» είχε τονίσει ο Έλληνας ΥΠΕΞ.

Από την πλευρά της, η τουρκική πρεσβεία στην Ελλάδα εκφράζει ειλικρινείς ευχαριστίες «στους αξιότιμους εκπροσώπους του ελληνικού κράτους και στο σύμμαχο ελληνικό λαό» για τα συλλυπητήρια μηνύματα που έστειλαν και την ετοιμότητα να προσφέρουν τη στήριξή τους μετά το τραγικό δυστύχημα σε ορυχείο στην επαρχία Μπαρτίν της Τουρκίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Έβρος: 92 μετανάστες προωθήθηκαν εντελώς γυμνοί από την Τουρκία σε ελληνικό έδαφος

Μητσοτάκης για πολύνεκρη έκρηξη στην Τουρκία: Η Ελλάδα είναι έτοιμη να στείλει άμεσα βοήθεια

Συνελήφθη Ιορδανός, μέλος κυκλώματος διακίνησης μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα

gazzetta
gazzetta reader insider insider