Σταϊκούρας στο Gazzetta.gr: «Στον Αλμέιδα θα έδινα το Υπουργείο Συντονισμού»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σταϊκούρας στο Gazzetta.gr: «Στον Αλμέιδα θα έδινα το Υπουργείο Συντονισμού»
Ο ΥΠΟΙΚ μιλάει για την ΑΕΚ, για τη Λαμία, για τον Ματίας Αλμέιδα, για τους αγώνες που έχουν αποτυπωθεί έντονα στη μνήμη του, για την Μπάγερν και για την θέση του «δεκαριού» που θα ήθελε να αγωνιστεί!

Συνήθως το δικό του... κάδρο περιλαμβάνει συνόδους κορυφής, Eurogroup, EcoFin, συναντήσεις με επικεφαλής τραπεζών, ταξίδια σε κάθε γωνιά τούτου του πλανήτη, δηλώσεις, φόρους, επιστρεπτέες προκαταβολές, επιδόματα, επενδυτικές βαθμίδες και όλα όσα αφορούν την καθημερινότητα ενός υπουργού Οικονομικών. Μάλιστα ενός υπουργού Οικονομικών μιας χώρας, όπως είναι η Ελλάδα, που τόσο πολύ ταλαιπωρήθηκε την περασμένη δεκαετία και προφανώς τα... σημάδια στο κορμί της ακόμη είναι διακριτά.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας, από τον Ιούλιο του 2019 κουβαλά το πιο «βαρύ χαρτοφυλάκιο» που διαθέτει μια Κυβέρνηση, ειδικά όταν μέσα σε αυτό υπάρχουν φάκελοι που αφορούν την διαχείριση μιας πανδημίας, αλλά και μιας Παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης, κυρίως ως απόρροια του πολέμου στην Ουκρανία.

Όμως τα μικρά διαλείμματα μιας καθημερινότητας γεμάτης από αριθμούς και συναντήσεις, περιλαμβάνουν και αθλητισμό. Αγάπη για το ποδόσφαιρο. Γήπεδο κυρίως σε... κιτρινόμαυρο φόντο, αλλά πάντα και με επιστροφή στις ρίζες.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider