Ζελένσκι: «Δεν επιτεθήκαμε στον Πούτιν, ούτε στην Μόσχα - Πολεμάμε στη δική μας επικράτεια»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ζελένσκι: «Δεν επιτεθήκαμε στον Πούτιν, ούτε στην Μόσχα - Πολεμάμε στη δική μας επικράτεια»
«Δεν επιτεθήκαμε στον Πούτιν, ούτε στην Μόσχα. Πολεμάμε στη δική μας επικράτεια», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Δεν επιτεθήκαμε στον Πούτιν, ούτε στην Μόσχα. Πολεμάμε στη δική μας επικράτεια», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι μετά την κατηγορία της Ρωσίας ότι το Κίεβο προσπάθησε να δολοφονήσει τον Ρώσο πρόεδρο χρησιμοποιώντας drones με στόχο το Κρεμλίνο.

Ερωτώμενος γιατί η Μόσχα κατηγορεί το Κίεβο για επίθεση στο Κρεμλίνο, ο Ουκρανός πρόεδρος απάντησε πως ο Πούτιν έχει ανάγκη να δώσει κίνητρο στο λαό του, καθώς δεν έχει να επιδείξει καμία νίκη.

Η Ουκρανία «δεν έχει καμία σχέση» με την επίθεση με drones στο Κρεμλίνο, μια επίθεση που η Μόσχα απέδωσε στο Κίεβο, τόνισε σήμερα η ουκρανική προεδρία.

«Φυσικά, η Ουκρανία δεν έχει καμία σχέση με τις επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο Κρεμλίνο», δήλωσε ο Μιχαΐλο Ποντολιάκ, σύμβουλος του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε μήνυμά του σε δημοσιογράφους.

Ο εκπρόσωπος του προέδρου δήλωσε, παράλληλα, ότι η Ουκρανία εστιάζει στην απελευθέρωση του εδάφους της μετά την εισβολή της Ρωσίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

NATO: Η Ρωσία μπορεί να κάνει σαμποτάζ σε υποθαλάσσια καλώδια ως μέρος του πολέμου στην Ουκρανία

Ρωσική επίθεση με drone προκάλεσε πυρκαγιά σε αποθήκη πετρελαίου στην κεντρική Ουκρανία

ΗΠΑ: Ισχυρή πτώση στα αποθεματικά πετρελαίου των ΗΠΑ

gazzetta
gazzetta reader insider insider