Βολές Αποστολάκη του ΣΥΡΙΖΑ: «Σοβαρή παραβίαση του απορρήτου από τον κ. Χαρδαλιά»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βολές Αποστολάκη του ΣΥΡΙΖΑ: «Σοβαρή παραβίαση του απορρήτου από τον κ. Χαρδαλιά»
«Οι επιθεωρήσεις από τον υφυπουργό απαξιώνουν την υπόσταση, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία των στρατιωτικών» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υψηλούς τόνους κατά του νυν υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και υποψηφίου για την Περιφέρεια Αττικής με τη ΝΔ, Νίκου Χαρδαλιά, χρησιμοποιεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ο κ. Αποστολάκης, σε δήλωση του στο documentonews.gr, σχολιάζει φωτογραφίες στο διαδίκτυο, σχετικά με τις επιθεωρήσεις ασφαλείας του κ. Χαρδαλιά, σε στρατόπεδα, σε μια από τις οποίες φαίνεται ο υφυπουργός να κοιτά ένα χάρτη, στον οποίο υπάρχει η επιγραφή «απόρρητο».

Ο κ. Αποστολάκης αναφέρει σχετικά πως «είναι πρόκληση και απαξίωση για τις Ένοπλες Δυνάμεις οι επιθεωρήσεις ασφαλείας για τη φύλαξη των αποθηκών καυσίμων από τον πολιτικό προϊστάμενο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Οι επιθεωρήσεις ασφαλείας θα μπορούσαν να έχουν ανατεθεί στον ΑΓΕΕΘΑ ή στους αρχηγούς των τριών όπλων, οι οποίοι έχουν τους μηχανισμούς και τα αρμόδια στελέχη.

Οι επιθεωρήσεις από τον υφυπουργό απαξιώνουν την υπόσταση, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία των στρατιωτικών, δίνοντας τη χειρότερη εικόνα προς τα έξω.

Όσον αφορά στη διαχείριση των απόρρητων πληροφοριών, πρόκειται για σοβαρή παραβίαση από τον υφυπουργό, ο οποίος εμφανίστηκε σε φωτογραφία μπροστά σε απόρρητο χάρτη που αποτυπώνονταν η ακριβής θέση και η διάταξη των αποθηκών καυσίμων» καταλήγει ο κ. Αποστολάκης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κυβέρνηση για Πατούλη: «Θα σεβαστεί την απόφαση Μητσοτάκη για τον Χαρδαλιά»

Υποψήφιος της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής ο Χαρδαλιάς με απόφαση Μητσοτάκη

gazzetta
gazzetta reader insider insider