ΣΥΡΙΖΑ: Τα SMS της πλευράς Κασσελάκη, η καταγγελία και η απάντηση της ΚΕΦΕ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Τα SMS της πλευράς Κασσελάκη, η καταγγελία και η απάντηση της ΚΕΦΕ
Ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί τους πολίτες που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή «να μη δέχονται τη δικαιολογία "δεν σας βρίσκουμε", αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα».

Το «μεγάλο στοίχημα της μαζικής συμμετοχής για πιο δυνατό κι ενωμένο» ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δηλώνουν ότι κερδήθηκε, στελέχη της Κουμουνδούρου με κομβικό σημείο ότι τουλάχιστον 120.000 μέλη έχουν ψηφίσει και δεν αποκλείεται 130.000 μέλη να προσέλθουν συνολικά.

«Η σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξελίσσεται με μεγάλη και μαζική συμμετοχή», αναφέρει σε δήλωση του ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) Γιάννης Δρόσος, ενημερώνοντας ότι «έως τώρα πάνω από 100.000 μέλη προσήλθαν και ψήφισαν, ενώ χιλιάδες ακόμη μέλη αναμένεται να ψηφίσουν στα 538 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα και ηλεκτρονικά από το εξωτερικό».

«Θα ήθελα, με την ιδιότητά μου ως προέδρου της ΚΕΦΕ, να σημειώσω ότι κανόνας των εκλογικών διαδικασιών είναι να αποφεύγεται κατά την ημέρα της εκλογής κάθε προσπάθεια να επηρεάζεται το εκλογικό φρόνημα των ψηφοφόρων. Σήμερα ψηφίζουμε», προσθέτει στη δήλωση του.

Αφορμή στάθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η αποστολή γραπτών μηνυμάτων που φέρεται να έκανε η πλευρά Κασσελάκη, στα κινητά των μελών, τα οποία προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Δρόσου.

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί τους πολίτες που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή «να μη δέχονται τη δικαιολογία "δεν σας βρίσκουμε", αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα».

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα. Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών».

«Από αύριο προχωράμε μαζί»

«Έχουμε ακόμα χρόνο. Η κάλπη είναι άδεια σήμερα το πρωί και όλα κρίνονται σήμερα», προσερχόμενος στην ψηφοφορία του Β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών ο κ. Κασσελάκης.

«Καταρχάς ευχαριστώ όλο τον κόσμο που έχει ψηφίσει μέχρι στιγμής. Έχουμε ακόμα χρόνο. Η κάλπη είναι άδεια σήμερα το πρωί και όλα κρίνονται σήμερα. Χιλιάδες κόσμος σήμερα είναι εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ. Χιλιάδες κόσμος είναι εγγυητής της σύγχρονης και κυβερνώσας Αριστεράς που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Όλοι μας εμείς στην πρώτη γραμμή οφείλουμε να τους ακούσουμε. Ευχαριστώ από καρδιάς. Από αύριο προχωράμε μαζί. Και τώρα θα μου επιτρέψετε να πάω στο αεροδρόμιο να παραλάβω τη μητέρα μου που έρχεται από την Αμερική» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ψήφισε ο Αλ. Τσίπρας: Τους μεγάλους αγώνες θα τους δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι

Ψήφισε η Έφη Αχτσιόγλου: Επιστροφή της παράταξής μας σε κυβερνητική τροχιά

Νέο βίντεο Κασσελάκη: «Μία Κυριακή δεν φτάνει – Αν δεν πας σήμερα, δεν αλλάζει το αύριο»

gazzetta
gazzetta reader insider insider