Μαρινάκης: Δεν κινδυνεύει η κυβέρνηση αν κάποιοι βουλευτές της ΝΔ δεν ψηφίσουν το ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μαρινάκης: Δεν κινδυνεύει η κυβέρνηση αν κάποιοι βουλευτές της ΝΔ δεν ψηφίσουν το ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια
Διεμήνυσε πως ο πρωθυπουργός αξιολογεί καθημερινά τις ατομικές συμπεριφορές και κρίνει και στην πορεία και την απόδοση ενός υπουργού.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα ψηφιστεί από τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Η πολιτική μου αίσθηση είναι ότι το νομοσχέδιο θα περάσει», ανέφερε, χαρακτηρίζοντας πάντως καλοδεχούμενη τη βασική διατύπωση περί ψήφου από τον Στέφανο Κασσελάκη. Πάντως, ξεκαθάρισε ότι «δεν διακυβεύεται η πορεία της κυβέρνησης», αν κάποιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Ερωτηθείς για το αν θα συνεχίσει να μένει στην κυβέρνηση ένας υπουργός που δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο, απάντησε πως ήταν σαφής η τοποθέτηση του πρωθυπουργού ότι τα νομοσχέδια εγκρίνονται από το υπουργικό συμβούλιο, οι υπουργοί συμμετέχουν στο υπουργικό συμβούλιο και έχουν αυξημένη θεσμική υποχρέωση από αυτές τις αποφάσεις.

Μάλιστα, διεμήνυσε πως ο πρωθυπουργός αξιολογεί καθημερινά τις ατομικές συμπεριφορές και κρίνει και στην πορεία και την απόδοση ενός υπουργού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μαλλιά-κουβάρια σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για τα ομόφυλα - Η κατάσκοπος Δούση - Όλα κοστολογημένα θέλει ο Στέφανος 

Κασσελάκης θα υπερψηφίσει το νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια - Θα επιβάλει κομματική πειθαρχία

Νόμος για ομόφυλα ζευγάρια: Ανεβαίνουν οι τόνοι - Πυρά Μαρινάκη στην αντιπολίτευση

gazzetta
gazzetta reader insider insider