Χρηματική ενίσχυση από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Κασσελάκης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χρηματική ενίσχυση από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Κασσελάκης
Ο πρόεδρος του κόμματος αναφέρει ότι οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το κόμμα «επιτάσσουν τη μέγιστη δυνατή οικονομική συμβολή όλων μας».

Δύο ημέρες μετά την απόφαση Κασσελάκη για αναστολή κυκλοφορίας του καθημερινού φύλλου της Αυγής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται και ζητά έκτακτη συνδρομή από βουλευτές και στελέχη «για τις υποχρεώσεις Ιουνίου» στα ΜΜΕ του κόμματος. Μέσω email που εστάλη προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του κόμματος αναφέρει ότι οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το κόμμα «επιτάσσουν τη μέγιστη δυνατή οικονομική συμβολή όλων μας».

Επίσης κάνει λόγο για υποχρεώσεις Ιουνίου στα ΜΜΕ του κόμματος ύψους 375.146 ευρώ. «Σύντροφοι, συντρόφισσες. Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το κόμμα μας, επιτάσσουν τη μέγιστη δυνατή οικονομική συμβολή όλων μας. Σας παρακαλούμε να συνδράμετε είτε με δωρεά, είτε με σύναψη δανείου, προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις μηνός Ιουνίου για τα Μέσα του κόμματος, συνολικού ύψους 375.146 εύρω» τονίζεται στο email.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει δωρεά για τη στήριξη του κόμματος και όπως είπε ο ίδιος θα δώσει το παράδειγμα καθώς θα δωρίσει σήμερα το μάξιμουμ που επιτρέπεται, δηλαδή 20.000 ευρώ. Για τους εργαζόμενους της Αυγής, σημείωσε ότι κατανοεί την ανησυχία τους και ότι τους προσφέρθηκε να αναλάβουν οι ίδιοι το φύλλο, αλλά αυτό «δεν εισακούστηκε».

Υπενθύμισε, δε, ότι την απόφαση για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου την είχε λάβει η ΠΓ του κόμματος πριν την εκλογή του, αλλά ο προκάτοχος του δεν την εφάρμοσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Ελπίζω να ολοκληρωθεί η συμφωνία για Φον ντε Λάιεν, Κάλας και Κόστα

Το think tank του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Αγροτική Πολιτική

Κασσελάκης: Η δική μας αντιπολίτευση έριξε τη ΝΔ στο 28%

gazzetta
gazzetta reader insider insider