Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Στη δημοσιότητα νέο βίντεο ακριβώς πριν τους πυροβολισμούς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Στη δημοσιότητα νέο βίντεο ακριβώς πριν τους πυροβολισμούς
Νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα καταγράφει τι συνέβαινε στιγμές πριν την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ, καθώς πολίτες μπορούσαν να δουν τον «πιστολέρο» Τόμας Κουκ.

Νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα καταγράφει τι συνέβαινε στιγμές πριν την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ, καθώς πολίτες μπορούσαν να δουν τον «πιστολέρο» Τόμας Κουκ να ανεβαίνει στη στέγη του κτιρίου και να στοχεύει. Όπως αναφέρει το NBC News, δείχνει υποστηρικτές του Τραμπ να παρακολουθούν τον πρώην πρόεδρο να δίνει λόγο από μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά, προτού παρατηρήσουν έναν άνδρα να σέρνεται στην ταράτσα ενός κοντινού κτιρίου.

Αυτό το βίντεο είναι μεταξύ άλλων μαρτυριών που προέκυψαν, δείχνοντας ότι κάποιοι συμμετέχοντες στο στο συλλαλητήριο είχαν εντοπίσει τον δράστη πριν πυροβολήσει προς τον πρώην πρόεδρο. «Εκεί είναι, ακριβώς εκεί», ακούγεται να λέει ένας άνδρας στο επίμαχο βίντεο. «Είναι ξαπλωμένος», λέει μια γυναίκα στο βίντεο. Μια άλλη φωνή ακούγεται να φωνάζει «αστυνομία».

Το μέσο επικαλείται ακόμα πηγές των μυστικών υπηρεσιών, που δήλωσαν πως η εν λόγω ταράτσα είχε «μαρκαριστεί» ως πιθανό αδύναμο σημείο στον κλοιό ασφαλείας του Τραμπ. Δύο γυναίκες που παρακολούθησαν τη συγκέντρωση από μια γειτονική ιδιοκτησία, μίλησαν επίσης για «χαλαρά μέτρα ασφαλείας» εκτός της περιμέτρου της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider