Δένδιας σε Τουρκία: Λυπούμαστε που παραλείψαμε να «ευχαριστήσουμε» τις δυνάμεις εισβολής και κατοχής

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δένδιας σε Τουρκία: Λυπούμαστε που παραλείψαμε να «ευχαριστήσουμε» τις δυνάμεις εισβολής και κατοχής
«Λυπούμαστε ειλικρινώς που ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κύπρο, παρέλειψε να "ευχαριστήσει" τις τουρκικές δυνάμεις εισβολής και κατοχής για τις "υπηρεσίες" τους», αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σε απάντηση της Τουρκίας. 

«Λυπούμαστε ειλικρινώς που ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κύπρο, παρέλειψε να "ευχαριστήσει" τις τουρκικές δυνάμεις εισβολής και κατοχής για τις "υπηρεσίες" τους», αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σε απάντηση της Τουρκίας.

Νωρίτερα, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Δένδια για τις δηλώσεις του για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του, στη Λευκωσία, με αφορμή την επέτειο του χουντικού πραξικοπήματος στην Κύπρο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Λυπούμαστε ειλικρινώς που ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κύπρο, παρέλειψε να «ευχαριστήσει» τις τουρκικές δυνάμεις εισβολής και κατοχής για τις «υπηρεσίες» τους στην προάσπιση των Αρχών του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη Δημοκρατία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider