Νέα κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ - Μήνυμα Κασσελάκη: «Όποιος δεν συμφωνεί μαζί μου, να φύγει»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ - Μήνυμα Κασσελάκη: «Όποιος δεν συμφωνεί μαζί μου, να φύγει»
Τινάχτηκε στον αέρα η συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ και επεισόδιο ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη με την Όλγα Γεροβασίλη και άλλους 7.

Ένταση προκλήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, υπήρξε νέα διαφωνία και σύγκρουση της Όλγας Γεροβασίλη και άλλων στελεχών του κόμματος με τον Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή μάλιστα την ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η Όλγα Γεροβασίλη και άλλο στελέχη, έθεσαν θέμα με την ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συμπίπτει με τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, προκαλώντας την αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος είπε - για πολλοστή φορά- ότι όποιος διαφωνεί μαζί του, μπορεί να αποχωρήσει.

Η φράση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την οργή στελεχών, που οδήγησε στην αποχώρηση από τη συνεδρίαση του κόμματος οκτώ στελεχών. Η κυρία Γεροβασίλη και ο κ. Φάμελλος έθεσαν αρχικά το θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής, λέγτοντας πως είναι unfair να διεξαχθεί την ίδια ημέρα με το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ραγκούσης αναφέρθηκε στις εισηγήσεις των αλλαγών που ετοιμάζει για το καταστατικό, ενώ άλλα στελέχη είπαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει το συνέδριο δύο εβδομάδες αργότερα. Στο σημείο αυτό, ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να είπε ότι «όποιος δεν συμφωνεί μαζί μου, να σηκωθεί να φύγει».

Η προτροπή του προέδρου προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, κάποιοι του ζήτησαν να ανακαλέσει. Τότε αποχώρησαν τα οκτώ στελέχη που είχαν υπογράψει το κείμενο της προηγούμενης εβδομάδας. Ανάμεσά τους ήταν η κυρία Γεροβασίλη, ο κ. Φλαμπουράρης, ο κ.Ραγκούσης, ο κ. Θεοχαρόπουλος και ο κ. Ζαχαριάδης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider