Κυβερνητικές πηγές για Κασσελάκη: «Περιφερόμενος influencer που χυδαιολογεί»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κυβερνητικές πηγές για Κασσελάκη: «Περιφερόμενος influencer που χυδαιολογεί»
Για «περιφερόμενο influencer» και «κατήφορο χυδαιότητας» κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, σχετικά με την πολιτική προστασία. 

Για «περιφερόμενο influencer» και «κατήφορο χυδαιότητας» κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, σχετικά με την πολιτική προστασία.

«Για όλες τις αστήρικτες αιτιάσεις και τα χονδροειδή ψέματα του κ. Κασσελάκη έχουμε απαντήσει με αναλυτικά στοιχεία και συγκεκριμένες πράξεις. Κάθε χρόνο εστιάζουμε τις προσπάθειές μας για να βελτιώνουμε το σύστημα πολιτικής προστασίας και πρέπει να κάνουμε πολλά ακόμα ώστε να αντιμετωπίσουμε τις ολοένα και πιο δύσκολες προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής», αναφέρουν.

«Για αυτό άλλωστε έχουμε αυξήσει όσο ποτέ άλλοτε τον αριθμό των πυροσβεστών και των εναέριων μέσων πυρόσβεσης ενώ η προσπάθειά μας συνεχίζεται βάσει ολοκληρωμένων πολιτικών για ένα σύγχρονο σύστημα πολιτικής προστασίας», προσθέτουν.

«Ένα είναι σίγουρο, το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι έναν περιφερόμενο influencer που φτάνει στο σημείο να στοχοποιεί επιστήμονες, δημοσιογράφους και στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος λασπολογώντας τους ότι «τα παίρνουν» επειδή δεν του αρέσουν αυτά που αναφέρουν. Σε αυτό τον κατήφορο χυδαιότητας θα τον αφήσουμε μόνο του», καταλήγουν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μήνυμα 112 στην Πάτρα - Συστάσεις Πολιτικής Προστασίας για τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Το «καλάθι» της ΔΕΘ – Μίνι υπουργικό υπό Μητσοτάκη - Όλα του γάμου δύσκολα για Κασσελάκη

gazzetta
gazzetta reader insider insider