Επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης
Τι αναφέρει η επιστολή Κασσελάκη.

Με επιστολή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ο βουλευτής Χανίων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Παύλος Πολάκης, επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Στη σχετική επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής που απέστειλε στον κ. Τασούλα, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς γίνεται λόγος: «Μετά από απόφαση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, ο Βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία».

«Με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Η σχετική επιστολή έχει φτάσει ήδη στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής», τόνισε ο Νίκος Παππάς, επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σε δήλωσή του στη Βουλή.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για το «τι σηματοδοτεί η επιστροφή του βουλευτή στην Κ.Ο.», ο ίδιος είπε: «Έχω πει και σε άλλες δημόσιες τοποθετήσεις ότι υπάρχει το έδαφος για μία ανασύνταξη και αντεπίθεση του κόμματος. Σε αυτή την προσπάθεια μπορούν πάρα πολλοί να συμβάλουν και να προσφέρουν».

Υπενθυμίζεται πως η διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είχε γίνει, πάλι, με πρωτοβουλία του Στέφανου Κασσελάκη μετά από επεισόδιο, που είχε ο βουλευτής Χανίων με συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής.

Πολάκης για Κασσελάκη: Δεν είμαι κανένα παιδάκι να με διαγράφουν και να με επαναφέρουν

«Όπως είχα δηλώσει την ημέρα της απαράδεκτης διαγραφής μου, ήμουν είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Είχα δηλώσει ότι ο λαός διαγράφει και κανείς άλλος. Λοιπόν ο λαός δεν διέγραψε και επειδή φάνηκε πόσο στημένο ήταν εκείνο το σκηνικό, σήμερα κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο που έκαναν τότε να με διαγράψουν χωρίς καμία ενημέρωση, πιστεύοντας πως ήταν μια ευκαιρία για να ξεμπερδέψουν μαζί μου», τόνισε μεταξύ άλλων o Παύλος Πολάκης μετά την επανένταξή του στην ΚΟ. «Δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγραφούν χωρίς ενημέρωση και να με επαναφέρουν με μια ενημέρωση του Νίκου Παππα λίγα λεπτά πριν», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Επιστροφή στα σχολεία: Πώς να προστατευτείτε από κυβερνοεπιθέσεις

Skroutz: Στα 48 ευρώ το μέσο καλάθι στις θερινές εκπτώσεις

Κοινωνικός Τουρισμός: Πάνω από 40.000 voucher ενεργοποιήθηκαν τον Αύγουστο

gazzetta
gazzetta reader insider insider