Επιπλέον 20 νέα λεωφορεία στα δρομολόγια της Ανατολικής Αττικής

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επιπλέον 20 νέα λεωφορεία στα δρομολόγια της Ανατολικής Αττικής
Δρομολόγηση επιπλέον 20 νέων λεωφορείων στο αμαξοστάσιο Κορωπίου.

Με αφορμή τη δρομολόγηση επιπλέον 20 νέων λεωφορείων, επισκέφθηκαν, σήμερα, το αμαξοστάσιο Κορωπίου, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Γιώργος Σπηλιόπουλος.

Η δρομολόγηση των 20 νέων οχημάτων, στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού του ΟΑΣΑ για την παραχώρηση συγκοινωνιακού έργου, αυξάνει τον συνολικό αριθμό των νέων λεωφορείων που εξυπηρετούν την περιοχή σε 50. Τα νέα λεωφορεία, εξοπλισμένα με σύγχρονα συστήματα και φιλικά προς το περιβάλλον, αναβαθμίζουν σημαντικά τις συνθήκες των μετακινήσεων στα δύσκολα δρομολόγια της Ανατολικής Αττικής.

Με την δρομολόγηση των νέων λεωφορείων, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, θα απολαμβάνουν συχνότερα δρομολόγια, μεγαλύτερη αξιοπιστία και καλύτερες υπηρεσίες στις καθημερινές τους μετακινήσεις. Ο Υφυπουργός Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου δήλωσε: «Οι πολίτες έχουν ήδη εκφράσει θετικά σχόλια για τη νέα εικόνα της Δημόσιας Συγκοινωνίας στην Ανατολική Αττική και αυτό μας δίνει την απαραίτητη ώθηση, ώστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε συνετά, συλλογικά και μεθοδικά για την καλύτερη καθημερινότητα των πολιτών και την αναβάθμιση της Δημόσιας Συγκοινωνίας στην Ανατολική και Δυτική Αττική».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Εκδόθηκε το πρώτο ενιαίο ηλεκτρονικό εισιτήριο για τα ΜΜΜ Θεσσαλονίκης στη ΔΕΘ

Aπό την Ακρόπολη ξεκινά το δωρεάν WiFi στο Μετρό – Τα σχέδια για λεωφορεία και Internet στους συρμούς 

Πάνω από 200 πρόστιμα σε ελέγχους της Τροχαίας σε σχολικά λεωφορεία

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider