ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης προανήγγειλε την υποψηφιότητά του για την προεδρία - «Είμαι εδώ»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης προανήγγειλε την υποψηφιότητά του για την προεδρία - «Είμαι εδώ»
Δημοσίευσε ένα poster στο οποίο αναγράφει «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» με hashtag «είμαι εδώ».

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης, μέσα από ανάρτησή του στο Facebook. Ο κ. Κασσελάκης δημοσίευσε ένα poster στο οποίο αναγράφει «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» με hashtag «είμαι εδώ».

Υπενθυμίζεται πως το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ (υποψηφιοτήτων και πολιτικών θέσεων) θα διεξαχθεί μεταξύ 1-3 Νοεμβρίου. Η πρώτη κάλπη για τις εσωκομματικές εκλογές θα στηθεί στις 24 Νοεμβρίου και η δεύτερη την 1η Δεκεμβρίου.

Όλγα Γεροβασίλη: «Δεν θα είμαι υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ»

Από την πλευρά της, η Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο πως δεν θα είναι υποψήφια για την προεδρία, υποστηρίζοντας πως έχει αποφασίσει να μην μετέχει στην εκλογική κούρσα, ενώ τόνισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη υπομονή με τον κύριο Κασσελάκη».

Σύμφωνα με την Όλγα Γεροβασίλη «ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε μεγάλη ανοχή στον Στέφανο Κασσελάκη. «Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να μην κερδίσει ξανά, θα συστρατευθώ για αυτόν τον σκοπό. Οι υποψήφιοι μπορεί να είναι παραπάνω από ένας, αλλά κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι ένας» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Η κ. Γεροβασίλη δεν απάντησε στο τι θα πράξει στην περίπτωση επανεκλογής του κ. Κασσελάκη σχολιάζοντας πως «θα δούμε, τα σενάρια είναι πολλά». «Ως προσωπική μου επιθυμία, θα ήθελα μία μεγάλη Κεντροαριστερά στη χώρα, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, δυνητικά με τον Αλέξη Τσίπρα ως επικεφαλής», κατέληξε η κυρία Γεροβασίλη.

Ταυτόχρονα, η βουλευτής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συζήτησης με τη Νέα Αριστερά. Η κ. Γεροβασίλη δεν απάντησε στο τι θα πράξει στην περίπτωση επανεκλογής του κ. Κασσελάκη σχολιάζοντας πως «θα δούμε, τα σενάρια είναι πολλά». «Ως προσωπική μου επιθυμία, θα ήθελα μία μεγάλη Κεντροαριστερά στη χώρα, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, δυνητικά με τον Αλέξη Τσίπρα ως επικεφαλής», κατέληξε η κυρία Γεροβασίλη. Ταυτόχρονα, η βουλευτής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συζήτησης με τη Νέα Αριστερά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για Γάζα: Αναγκαία η επίτευξη συμφωνίας κατάπαυσης πυρός Ισραήλ - Χαμάς

Ο Μάριος Σαλμάς διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ: Δεν παραδίδει την έδρα - Απάντηση σε Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν την Τρίτη στον ΟΗΕ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider