Νετανιάχου: Δεν υπάρχει περιοχή στη Μέση Ανατολή όπου το Ισραήλ δεν μπορεί να φθάσει

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νετανιάχου: Δεν υπάρχει περιοχή στη Μέση Ανατολή όπου το Ισραήλ δεν μπορεί να φθάσει
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα, σε ένα μήνυμα που απηύθυνε προς τον ιρανικό λαό, ότι δεν υπάρχει «περιοχή στη Μέση Ανατολή», στην οποία δεν μπορεί να φθάσει το Ισραήλ.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα, σε ένα μήνυμα που απηύθυνε προς τον ιρανικό λαό, ότι δεν υπάρχει «περιοχή στη Μέση Ανατολή», στην οποία δεν μπορεί να φθάσει το Ισραήλ, σε μια χρονική στιγμή όπου ο ισραηλινός στρατός σφυροκοπά στον Λίβανο στόχους της Χεζμπολάχ, την οποία υποστηρίζει το Ιράν.

«Δεν υπάρχει περιοχή στη Μέση Ανατολή στην οποία το Ισραήλ δεν μπορεί να φθάσει», είπε ο Νετανιάχου σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στην αγγλική γλώσσα, όπου προειδοποιεί τον ιρανικό λαό ότι «το καθεστώς του βυθίζει την περιοχή μας βαθύτερα στο σκοτάδι και βαθύτερα στον πόλεμο».

«Καθημερινά, αυτό το καθεστώς βυθίζει την περιοχή μας βαθύτερα στο σκοτάδι και στον πόλεμο (…). Καθημερινά, οι μαριονέτες του εξοντώνονται. Ρωτήστε τον (αρχηγό της ένοπλης πτέρυγας της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς τον οποίο το Ισραήλ διαβεβαιώνει πως σκότωσε τον Ιούλιο στη Γάζα). Ρωτήστε τον (Χασάν) Νασράλα (τον αρχηγό της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκε την Παρασκευή στον Λίβανο από το Ισραήλ). Δεν υπάρχει περιοχή στη Μέση Ανατολή στην οποία δεν μπορεί να φθάσει το Ισραήλ. Δεν υπάρχει περιοχή που δεν θα πάμε για να προστατεύσουμε τον λαό μας και να προστατεύσουμε τη χώρα μας», είπε ο Νετανιάχου.

«Οποιαδήποτε στιγμή, το καθεστώς σας οδηγεί στην άβυσσο, εσάς, τον ευγενή περσικό λαό. Η μεγάλη πλειοψηφία των Ιρανών γνωρίζει πως το καθεστώς τους δεν ανησυχεί ούτε στο ελάχιστο για εκείνους», πρόσθεσε.

Το Ιράν και το Ισραήλ θα έχουν ειρήνη μεταξύ τους όταν το Ιράν «είναι επιτέλους ελεύθερο», κάτι που, όπως είπε, θα «γίνει πολύ συντομότερα απ’ όσο πιστεύει ο κόσμος».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ισραήλ: Το Λικούντ του Νετανιάχου ενισχύει τα ποσοστά του μετά τη δολοφονία Νασράλα

Λίβανος: Στα 45 ανέρχονται τα θύματα από το χθεσινό ισραηλινό πλήγμα

Ιράν: Δεν θα αναπτύξει μαχητές στον Λίβανο και τη Γάζα για να συγκρουσθεί με το Ισραήλ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider